- 8,799
- 8,368
- 113
Tako senın gibi mi. Gönlü zengin adamdır tako dimi takocum @bytakotako 300u 10k yapıyo bıze atacagına 10k yapar ceker
Tako senın gibi mi. Gönlü zengin adamdır tako dimi takocum @bytakotako 300u 10k yapıyo bıze atacagına 10k yapar ceker
Gelsinde knki isterse hakemin gotune çarpıp girsinpenaltıyla gelsin namın yürüsün gülüm
bız dıyoz 15 gundur payfixe 500 lıra para gırmemıs sen gonul zengınlıgınden bahsedıyon dostTako senın gibi mi. Gönlü zengin adamdır tako dimi takocum @bytako
6kNeveriyordu kupon kazancı
ronaldınho ne topcuydu gulum gotuyle ara pas verırdıGelsinde knki isterse hakemin gotune çarpıp girsin
Sana demedim zaten takocumun gönlü zenginbız dıyoz 15 gundur payfixe 500 lıra para gırmemıs sen gonul zengınlıgınden bahsedıyon dost
Hmm guzel tako cıkarmıstır o parayı pokerde
kendıde zengin 8 kusaktan beri fakirlik gormemısler kendi diyo ben demıyomSana demedim zaten takocumun gönlü zengin
Money diyebilirmiyiz😂Konuda para muhabbetı gecmesin aloooo
Shell getirtmeyin
6Neveriyordu kupon kazancı
çıkarmış çıkarmışHmm guzel tako cıkarmıstır o parayı pokerde
Sende beline bağlamaya kuşak ara dost adamın 8 kuşağının beli bükülmüyorkendıde zengin 8 kusaktan beri fakirlik gormemısler kendi diyo ben demıyom
Hedef yukardakı mı yoksa son mu bu
8 mi o kadarını bilmiyorum da en az bi 4ü varkendıde zengin 8 kusaktan beri fakirlik gormemısler kendi diyo ben demıyom