- 8,799
- 8,368
- 113
SAMSUNSPOR 2.5 üst toplamyav maç bulamıyorum aw
SAMSUNSPOR 2.5 üst toplamyav maç bulamıyorum aw
Samsunlu siyah ceketliler mi ısrar ettiriyor bu kadar aşçıSamsunnn
19:30 da leipzig maçını kestirdim gözüme de daha 50 dk var aw yaOzaman kafana yatana kadar bekle bi 2 oran lazım sana s. Et adanayı baslamadan al birtane maca kafana yatanı
Samsun da Bizim olduğumuz yere o dediğin kılıklı insanlar giremez sinoSamsunlu siyah ceketliler mi ısrar ettiriyor bu kadar aşçı
Ne oynucaksın ki19:30 da leipzig maçını kestirdim gözüme de daha 50 dk var aw ya
patlar o maç hafta içi maç yaptı. öyle takımlardan uzak dur takocum19:30 da leipzig maçını kestirdim gözüme de daha 50 dk var aw ya
Samsun da Bizim olduğumuz yere o dediğin kılıklı insanlar giremez sino
Biz de siyah gölgeliyiz sino donlarını alırız haberleri olmazSiyah ceketliler her yerde olabilir
ilk yarı gol atarNe oynucaksın ki
Kayseri iyi takım hocasınıda severim puan alır gs den bu aksamKayseri galatasaray macini bir kayserili olarak galatasaray alir oranda guzel dost. Duygusalliga gerek yok
Zorla parayı çöp etme loo samsun 2.5ilk yarı gol atar
Zor hocam gs dinlendi en az 2 fark atarKayseri iyi takım hocasınıda severim puan alır gs den bu aksam
benim için ksk 3.per 18.5 üst en azından bi 1000 tl atar mısın reis gelecek güven bana19:30 da leipzig maçını kestirdim gözüme de daha 50 dk var aw ya
Olabilir bence dostvalencia 2 2 oldu valencianın golüne gireyim mi
Bak bu olurvalencia 2 2 oldu valencianın golüne gireyim mi