Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bytako / Kasa 1925 Hedef 10500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Doğru diyorsun ben yabancı teknik adama da karşıyım ama dediğin gibi Emre Belezoglu çok iyi gidiyor Okan Buruk da iyi gidebilirdi ama ne bileyim o kadar adam arasından Okan Buruk çok iç açıcı değil saygı duyuyorum
Ben besıktaslıyım dost Gs iç meselelerıne karısmam :)

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
kardeşim uçan kaçan fb ile aynı puandalar farkında mısın
Uçan kaçan fb dedıgn takım 2 kulvarda yarışııyor ve senin kadron daha iyi iken senın önde olman gerekıyorken aynı puanda oldugu övünülcek bişe degil

tripoint

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
323
63
okan tarihinde şampiyonluğu olmayan takımı anadolu takımı bütçesiyle şampiyon yapmış bi adam küçümseyemezsin böyle

tripoint

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
323
63
Doğru diyorsun ben yabancı teknik adama da karşıyım ama dediğin gibi Emre Belezoglu çok iyi gidiyor Okan Buruk da iyi gidebilirdi ama ne bileyim o kadar adam arasından Okan Buruk çok iç açıcı değil saygı duyuyorum
siz alışmışsınız bağıran kavga eden çirkeflik yapan adamlara efendi adam gitmiyor size valla

tripoint

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
323
63
Fb dediğin takim Avrupa'da neler yapıyor önüne gelene 3 5 atıyor sen şuan ki Fb ile GS bir tutuyorsan futbolu çıkar hobilerin arasından
kardeşim onu diyorum zaten fener neler yapıyor ama kötü dediğiniz gs ile ligde aynı puandalar

tripoint

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
323
63
Uçan kaçan fb dedıgn takım 2 kulvarda yarışııyor ve senin kadron daha iyi iken senın önde olman gerekıyorken aynı puanda oldugu övünülcek bişe degil
2 kulvarda yarışınca noluyo bazen dezaavantajı değil avantajı olur avrupanın

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
@bytako şu kuponu atda heyecan yaşayak yoksa millet birbirini kesecek gs fb bursa muhabbetiyle

tripoint

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
466
323
63
Okan yapmadı siyaset yaptı bizim ülkemizde futbolu da siyaset yönetiyor. RTE yaptırdı başka kımse degıl
ahaha galatasarayla trabzonla karıştırma her takımı başakşehir şampiyon olduğu sene 3 büyüklere 10ar puan taktı 1 maç bile hakemle kazanmadılar neyin siyaseti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...