yarın hesabını kapatırlar dostum o sitede gecmıse bakcak 20k altı cekım yok buda bıtmıs deyıp paket ederler senibeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
yarın hesabını kapatırlar dostum o sitede gecmıse bakcak 20k altı cekım yok buda bıtmıs deyıp paket ederler senibeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Romantik takobeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Helal tako tebriklerbeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Romantik tako
Tebrikler dostbeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Tebrikler @bytakobeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
2..3 yada 2..4 skor oynadim..gs macı ya 3-2 ya 2-3 bi daha demem
2/3 2/3 lütfengs 2-1 3-2 ya da 2-3 dedık yanılmıcam ascı kese yapsın kendıne
iptal etti var a gitti adiler2..3 yada 2..4 skor..
Ben oynamistim 2.0 ken gelir gelmez bilemem ordu maci geldi aklima biraz eskilerden 😉iptal etti var a gitti adiler
Tebrikler kar kardir sansin daim olsunbeyler kusura bakmayın film izliyoruz rolling bitti, 6k çekim verdim. Çekim gelince buradan arkadaşlara göndereceğim teşekkürler
Ben samsun macı 2.5 üst dedim defalarca bagırdım duymadı benı kımsegs 2-1 3-2 ya da 2-3 dedık yanılmıcam ascı kese yapsın kendıne
90+4 te attı dost kefilmiydin o dk ya kadarBen samsun macı 2.5 üst dedim defalarca bagırdım duymadı benı kımse
Biz her macın son dakkasına kadar kefiliz dost90+4 te attı dost kefilmiydin o dk ya kadar
Topram samsun 3 atar diye kefildi 😃😃😃90+4 te attı dost kefilmiydin o dk ya kadar
Ayak yapma dost ilk yari 0 0 bitince agzini açmiyodunBiz her macın son dakkasına kadar kefiliz dost
Yok topram 2.5 üst dedim samsun kime 3 gol atmıs tek basınaTopram samsun 3 atar diye kefildi 😃😃😃
Ayak yapan totosuna vura vura kacsın dostAyak yapma dost ilk yari 0 0 bitince agzini açmiyodun