- 17,579
- 4,944
- 113
Devre
Tmm dost bi sigara atıyım da mesajını silsen var ya bu foruma kazık cakcan en az 10 yıl daha burda totem yaparsın dost ben yakında parayı vururum bahısten anlıyom cunku senın gıbı hand oynayıp patlamıyom
kesıntıyı de at dost yoksa 28.5 u 100 yapıp cekelım derken patlarızTmm dost bi sigara atıyım da mesajını sil
İçindeki sese kulak ver reis inanmak başarmanın yarısıdır gelecekshaktarın gol atmadığı maç yok aw bu maçta şutu yok nasıl iştir yav bide yenmesi lazım gruptan çıkması için, wernerde oyundan çıktı içimden bir ses shaktar yenecek diyor ama bilmiyorum bakıcaz
2.yarı 55 60 a kadar 1 tane aldık mı wonlatırızshaktarın gol atmadığı maç yok aw bu maçta şutu yok nasıl iştir yav bide yenmesi lazım gruptan çıkması için, wernerde oyundan çıktı içimden bir ses shaktar yenecek diyor ama bilmiyorum bakıcaz
Inanıyosan dene erken atarsa oluru var17 oranı var shaktarın sallayacağım galiba 3 5 bişey
shaktara 200 basacaksan 2-2 skora da 200 bas17 oranı var shaktarın sallayacağım galiba 3 5 bişey
İkinci yarı çok farklı olacak17 oranı var shaktarın sallayacağım galiba 3 5 bişey
Ins oyle olurshaktarın gol atmadığı maç yok aw bu maçta şutu yok nasıl iştir yav bide yenmesi lazım gruptan çıkması için, wernerde oyundan çıktı içimden bir ses shaktar yenecek diyor ama bilmiyorum bakıcaz
bin tl basmayı düşünüyorum ne diyosunshaktara 200 basacaksan 2-2 skora da 200 bas