Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bytako / Kasa 2K Hedef 15500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
hedefe ulaşırsak 5 kişiye 100er tl göndeririz. İlk ayak süper lig. Parayı kralbete attım kahpelere yatırımdan önce pazartesi bonusunu alabiliyor muyum diye sordum alabilirsiniz dediler, yatırımdan sonra no bonus olmuşsunuz diyorlar. Hata bende bu haysiyetsizlere yatırım yapmaya devam ettim. Neyse ilk adım gelirse saniyesinde çeker başka yere yatırıp rolle o şekilde devam ederiz...

Ekli dosyalar

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
hedefe ulaşırsak 5 kişiye 100er tl göndeririz. İlk ayak süper lig. Parayı kralbete attım kahpelere yatırımdan önce pazartesi bonusunu alabiliyor muyum diye sordum alabilirsiniz dediler, yatırımdan sonra no bonus olmuşsunuz diyorlar. Hata bende bu haysiyetsizlere yatırım yapmaya devam ettim. Neyse ilk adım gelirse saniyesinde çeker başka yere yatırıp rolle o şekilde devam ederiz...
Bol şanslar reis

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Bol şanslar gönlünce olsun dostum

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Bol şanslar kral buradayız

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Haydi oğullarım sallayın seridennnn

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Sansin bol olsun dost

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
Bol sanslar tako

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Hatay ilkyarı gelsin fenerede acil 1 gol lazim ilkyarı

zavrak1

NeşeDertAşk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,752
2,958
113
IY Sonucu
Fener 0-0 Sivas
Hatay 1-0 Basaksehir

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
2.yarı fener sov bekliyoruz erken gol devami gelir

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
fener gol yer ama üst olurmu bilmiyorum sivasın golü var maçta kırmızıda çıkabilir

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,243
7,831
113
fener gol yer ama üst olurmu bilmiyorum sivasın golü var maçta kırmızıda çıkabilir
Aga maksimum 1-1 biter bu maç. kırmızı çıkarsa o da olmaz. Sivas inanılmaz oyunu oynatmıyor. Taç için bile 25*30 saniye yiyorlar. Hakem yönetimi ise rezalet hiç beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...