- 11,413
- 15,295
- 113
ne şaşırıyosun her bku bilecek değiliz yabol şans dostum anlamam ben basketten çok umarım gelir
ne şaşırıyosun her bku bilecek değiliz yabol şans dostum anlamam ben basketten çok umarım gelir
Lan olm şakamısın sen insan gibi bişey söyledik maaşının mkBenim maasımı mı dusunurz oldun kardeşim daha almadım
Sövdü yazLan olm şakamısın sen insan gibi bişey söyledik maaşının mk
Ben yanlış bir şey yazmadım dostum maasın yattığını nasıl anlarsın söylym burda roll görürsün kanki kusura bakma yanlış anlaşıldysam kötü bir şey yazmadım demin sen yanlış anlamışsın beniLan olm şakamısın sen insan gibi bişey söyledik maaşının mk
3.4 gün maç önerirmisiniz nesineden kupon yapıcam dediğin için demiştim. Karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş o zaman sende kusura bakmaBen yanlış bir şey yazmadım dostum maasın yattığını nasıl anlarsın söylym burda roll görürsün kanki kusura bakma yanlış anlaşıldysam kötü bir şey yazmadım demin sen yanlış anlamışsın beni
Önemli değil kardeşim kusura bakma tekrardan Bn pazartesi ytr sandım ytmdı3.4 gün maç önerirmisiniz nesineden kupon yapıcam dediğin için demiştim. Karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş o zaman sende kusura bakma
8800 siteye kalıyor saglayıcdan alıyor iyi işaga hikaye şu. masterbetting 10 kişiye bonus verdi 2k. Bunu belirli sağlayıcılarda 10k yapmamız gerekiyor. Yaparsak ödül var işte hem bana hemde çekilişle size