- 11,413
- 15,295
- 113
bir maça birden fazla kişi aynı tahmini yapar ve bende o maçı seçersem o kişiler arasında çekiliş yaparım bilginiz olsun sonra bende o maçı seçmiştim demeyin
tek maç kardeş yoksa 6 maçın altısına da tahmin gelir herkesten, yemek sonrası seçeceğim 3 maçı dostlarLeverkusen maçı 9.5 üst korner
Liverpool ms 2
Tottenham ms1
hemen üstünde ki yorumu oku dostBarcelona bayern 3.5 alt
Napoli rangers 2.5 alt
Ajax Liverpool 5.5 üst
Hahhahzhahxhahhdajxhemen üstünde ki yorumu oku dost
Kral yapma😆😆😆 öyle deme 4.5 üst oynadık yapma gözünü sevim ağzınla yatırcan kuponu 😆😆😆😆Inter maçı toplam 4.5 alt
Barcelona bayern 3.5 alt bi üçlü kombin yapardın dost 😂hemen üstünde ki yorumu oku dost
sıcağım valla dost olabilirFrankfurt - Marsilya kart puanı 4.5 üst 5.5 üst. Kırmızı çıkabilir, o yüzden kart puanı almak en iyisi
Barca macı 4.5 ust dene baskanbir maça birden fazla kişi aynı tahmini yapar ve bende o maçı seçersem o kişiler arasında çekiliş yaparım bilginiz olsun sonra bende o maçı seçmiştim demeyin
Şakır dediyse alt o maç 😂Kral yapma😆😆😆 öyle deme 4.5 üst oynadık yapma gözünü sevim ağzınla yatırcan kuponu 😆😆😆😆
Şakir reis şuna üst de ben sana yollarım benim kupondan gelenden 😆😆😆Şakır dediyse alt o maç 😂
2k alacağım ben de yanına maç arıyorumsıcağım valla dost olabilir