- 2,133
- 633
- 113
toplam oran 2 olacak arkadaşlar yanlış oynamayın sordum ben yüksek oran bulmak için uğraşmayın 2li kombin yapa yapa gidin ve 262 kişi bekleyerek yüklettim bonusu
canlıda tekli oynanabiliyor mutoplam oran 2 olacak arkadaşlar yanlış oynamayın sordum ben yüksek oran bulmak için uğraşmayın 2li kombin yapa yapa gidin ve 262 kişi bekleyerek yüklettim bonusu
Oranlardan dolayı olabilir başkan herkez maçların toplamı 2 oran diyor ama bence maç başı 2 oran diye tahmın ediyorm bn 2 orandan iki maç yaptım yattımaynı sorunu bende alıyorum, ve yardım almak isteyincede şerefsizler canlı sohbet penceresini yüzüme kapatıyor, beli oldu bilerek yapıyorlar
herseyı denedım hepsınde aynı sorunOranlardan dolayı olabilir başkan herkez maçların toplamı 2 oran diyor ama bence maç başı 2 oran diye tahmın ediyorm bn 2 orandan iki maç yaptım yattım
hesap ta görünüyor mu senin 10 tl bonusherseyı denedım hepsınde aynı sorun
evethesap ta görünüyor mu senin 10 tl bonus
ne kadar yöntem varsa hepsini denedik, işin acemisi değiliz, tarayıcıdan çereze hepsini sildik maç öncesi denedik taraf bahsi aldık, pc'tende girdik mobildende aynı. sorun yok bizde onlar bilerek bonus kulanımına izin vermiyor. daha öncede başıma geldi istediklerinde çözüyorlar sorunu, anlıyacağınız süre az yarın bitecek bonus yani pes edersek amacına ulaşacak pezevenkler.herseyı denedım hepsınde aynı sorun
Ekli dosyayı görüntüle 27363 Ekli dosyayı görüntüle 27363 Ekli dosyayı görüntüle 27364 Ekli dosyayı görüntüle 27365
Cevirdim 100 tl cekim verdim yatarsa bilgi veririm beyler