Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çalışma Hayatı

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
471
83
Asla işçiye. Hayatı boyunca rahat yasayacagı parayı vermezler. Gecınebılecekkadarını verırler cunkı kolelıge devam etsin arkadaslar 8 saat den fazla calısmayın bu dunya kölelik sistemıyle yonetılıyor

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,484
1,566
113
Asla işçiye. Hayatı boyunca rahat yasayacagı parayı vermezler. Gecınebılecekkadarını verırler cunkı kolelıge devam etsin arkadaslar 8 saat den fazla calısmayın bu dunya kölelik sistemıyle yonetılıyor
Dost zaten hayat bitmiş kiralar yiyecek içecek almis başını gitmiş gerçekten gün geçmiyor zam gelmesin

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@dexter96 dost nasil calismican 15 bin veren fabrikami varki varda bizmi bilmiuoruz

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@dexter96 dost senin dedigin gibi olmuyor bazi sartlar oyle yurt disina cik demekle olmuyor benim siyasetle isim olmaz isveren vermeyince bu hukumetin sucu degilki bizim kendi insanmiz bu durumlara getiriyor herseyi erdogana baglamayin arkadasim

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,850
26,257
113
Şimdi asgari artacak diyorlar temmuz maaşında. Eğer artarsa siz görün zamcıkları :) şekerin kilosu 50 çayın 100 olur artık mk

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Isveren isciye 20 bin verse buna erdoganmi karsi cikcak yapmayin soyle ben kendi yurdumu dogdugum topraklari neden birakip yutdisana cikayim kurulu duzenim var coluk cocuk var oyle kolay birseybdegil

dexter96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
857
113
@dexter96 dost senin dedigin gibi olmuyor bazi sartlar oyle yurt disina cik demekle olmuyor benim siyasetle isim olmaz isveren vermeyince bu hukumetin sucu degilki bizim kendi insanmiz bu durumlara getiriyor herseyi erdogana baglamayin arkadasim
hükümeti mevcut gidişattan sorumlu tutmuyorsan zaten hakkını yaşıyorsundur, umarım daha güzel bir hayat seni bekler

dexter96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
857
113
Isveren isciye 20 bin verse buna erdoganmi karsi cikcak yapmayin soyle ben kendi yurdumu dogdugum topraklari neden birakip yutdisana cikayim kurulu duzenim var coluk cocuk var oyle kolay birseybdegil
Ülkeyi yöneten TEK ADAM, DİKTA REJİM değil mi şu anki durumun sorumlusu ? :D

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Dünyanın kanunu bu patron yer işçisi avucunu yalar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,971
5,568
113
Dusunsenize, Türkiye istatistik kurumu yuzde 90 enflasyondan bahsediyor.
Yuzde 90 enflasyon olan bir ulkede, bonus olarak birde kumar bagimlisi iseniz enflasyon otomatik %400 oluyor.
Degil asgari ucreti elestirmeyi, ingiltere kraliyet ailesinden dahi olsan bu bagimliliklar ile bir yere varilmaz. Şuan herşey cok kotu ve zor. Her şey luks sayiliyor. Ama dort dortluk olsa bile umrumda degil kendi gelecegimi hic iyi görmüyorum.

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@dexter96 neyse dost ben siyaset konusmam sen kimi sorumlu tutarsan tut ben farkli seyler soyluyorum sen konuyu siyasete cekiyorsun

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Kimse bu sartlardan memnun degil zaten ama hekezde akil fikir var beyenmiyorsan secimde gider oy verirsin kime vermek istiyorsan boyle kimseyi elestirip kotulemezsin sonucta ne olursa olsun turkiyenin cumhurbaskani saygi duymak gerekir iyi yada kotu

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Kimse bu sartlardan memnun degil zaten ama hekezde akil fikir var beyenmiyorsan secimde gider oy verirsin kime vermek istiyorsan boyle kimseyi elestirip kotulemezsin sonucta ne olursa olsun turkiyenin cumhurbaskani saygi duymak gerekir iyi yada kotu
Kardeşim saygı duycanda bu pahalılık ne böyle her gün her şeyin fiyatı degisiyo zengin iyice zenginleşti fakir iyice fakirlesti hani nerde bunun reisliği Putin gibi cagirsin işadamlarını imzalatsin kameralar önünde yapsın şeklini durdursun pahalılığı herşey elinde bu millet bunu haketmiyo dost

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Dusunsenize, Türkiye istatistik kurumu yuzde 90 enflasyondan bahsediyor.
Yuzde 90 enflasyon olan bir ulkede, bonus olarak birde kumar bagimlisi iseniz enflasyon otomatik %400 oluyor.
Degil asgari ucreti elestirmeyi, ingiltere kraliyet ailesinden dahi olsan bu bagimliliklar ile bir yere varilmaz. Şuan herşey cok kotu ve zor. Her şey luks sayiliyor. Ama dort dortluk olsa bile umrumda degil kendi gelecegimi hic iyi görmüyorum.
Bi tek sen değil herkes geleceğini iyi görmüyo ister kumar oyna oynama farketmiyo ülke bitik okeye dönüyo eğer okey elimizde patlarsa kışın inanılmaz olaylar olcak bu ülkede kan gövdeyi götürür şuanda zincir marketlerde çalışan elemanlara olası yağma için eğitim veriliyomus burdan anla ne olacağını ilerleyen zamanda bu kış çok çetin geçecek

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Eko35 dost bende kiziyorum bu pahaliligi engellemesi gerekiyor ama yapmiyor bende surekli bunu kafaya taktimi birsey degismiuorku secim oldumu bende vermem bende bunun farkindayim ama bizim indanimiz firsatci ona kiziyorum bende bu pahaliligi getirende sonucta bizim insanimiz ona kziiyorum

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
Dost reis meyis got ayagi ne reisi yanini sarmis hep yalaka tayfasi hepsi kendi menfeati pesinde kimse ulkedeki insanlari dusunmuyor soylencek cok sey var ama neyse bugun moralimi bozmucam

dexter96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,280
857
113
Ülkenin Cumhurbaşkanı insanları ayristirip yandaş olmayanlara vatan haini, sürtük vs diyebiliyor. Savunduğun şey adam olamaz sadece makam olur, ki bence o da mantıklı değil hocam. Fikirlerine saygım var, eleştiri yapılmalı