- 12,347
- 7,908
- 113
@Calypso13 dost kuponu paylaşırsan etiketle beni. Takibe alayım bileti
burgas aygırlığa çekilirmi onun oğlunu çok istiyom ya1M den aşağı bulamazsın
arabamızı satıp at alsak mantıklı olurmu reis1M den aşağı bulamazsın
Çekilecek bu sene son olur diye tahmin ediyorum seneye aygır olurburgas aygırlığa çekilirmi onun oğlunu çok istiyom ya
😂 Yok be kardeşim biz bile 3-4 ortak felanız eskiden tek takılıyoduk masraflar azdı şimdi mecbur ama ev araba satılıp girilmez ilerde nasip olur ortak felan alırız ya belli mi olur nasip kısmet bu işlerarabamızı satıp at alsak mantıklı olurmu reis
abi burgas oğlu olsunda ortak ne yapmamız gerekiyosa yaparım hayalim bu benim😂 Yok be kardeşim biz bile 3-4 ortak felanız eskiden tek takılıyoduk masraflar azdı şimdi mecbur ama ev araba satılıp girilmez ilerde nasip olur ortak felan alırız ya belli mi olur nasip kısmet bu işler
İnş nasip olursa sahibi normalde başkasına satmıyo yavrularını ama Burgas için belki ayrıcalık yapabilirlerabi burgas oğlu olsunda ortak ne yapmamız gerekiyosa yaparım hayalim bu benim
Sendemi bulastin hammina goyem yaw.bulasmasin suna dedikce bulasiyir millet 😁bol sans
fedai kahramanmı abi sahibiİnş nasip olursa sahibi normalde başkasına satmıyo yavrularını ama Burgas için belki ayrıcalık yapabilirler
Bol sans bende ufak bi kupon yapicam bugun 2 tekli buyuk ihtimalle.@Yildiraygs87 gunaydin baskanim. Beygirciler toplanin
Evetfedai kahramanmı abi sahibi
abi bize verir benim soyadımda kahraman yabancıya gitmiyo deriz
belki akrabamdır dna testi yaptırsam akrabam çıksa keşke burgasa ortak etse sonra sonra uyansam
😂abi bize verir benim soyadımda kahraman yabancıya gitmiyo deriz
Bizi de nüfusa alırsın 😂belki akrabamdır dna testi yaptırsam akrabam çıksa keşke burgasa ortak etse sonra sonra uyansam
alırım abi bu adam benim babam derimBizi de nüfusa alırsın 😂
Numan abi tek kumbey tek kupona bende ortak gırerım@jrhusojr06 kardeşim sana bi kupon attım bak aklına yatarsa @Calypso13 sen ben üçümüz ortak yatırcaz
Yiğitkardeş de var orda değişmiş at 3-4 orasıNuman abi tek kumbey tek kupona bende ortak gırerım
Bulaşmasam olmazdı 😂Sendemi bulastin hammina goyem yaw.bulasmasin suna dedikce bulasiyir millet 😁bol sans