- 3,053
- 2,009
- 113
Hayır ya bizim yazdığımız at çıkıl favori gelirse 2 misli oluyoAt cikti simdi 2 misli mi oldu @Yildiraygs87
Hayır ya bizim yazdığımız at çıkıl favori gelirse 2 misli oluyoAt cikti simdi 2 misli mi oldu @Yildiraygs87
Antalya ya birinci 5’li ye atcaz hepsini hazır kuponbizim altılı tutsa bile para vermez gibi artık
Ne gosteriyor 6li su an baskanimAntalya ya birinci 5’li ye atcaz hepsini hazır kupon
abi ahmetlik bişey yok bence at gitmek istemiyoAhmet Çelik ya
Yok ben yek oynayınca hiç gelmiyoda ondan dedimabi ahmetlik bişey yok bence at gitmek istemiyo
Zaten para vermiycekti üzülmeye gerek yok boşverinYok ben yek oynayınca hiç gelmiyoda ondan dedim
aynen abi 4 lü yapılırmı ne diyonZaten para vermiycekti üzülmeye gerek yok boşverin
Antalya yaparız güzel atlar var orda birinci başlıycak 16:45 teaynen abi 4 lü yapılırmı ne diyon
En az 2 bin alırsınBeyler tahmincinin birinin kuponunu rastgele oynamıştım 5/5 gelmiş 6. Gelirse sizce para verir mi bu güzel
Hadi ya nerden takip ederim ben bunu şimdi dost başlıyorEn az 2 bin alırsın
2 gelsin diye dua et dostBeyler tahmincinin birinin kuponunu rastgele oynamıştım 5/5 gelmiş 6. Gelirse sizce para verir mi bu güzel
Hadi ya nerden takip ederim ben bunu şimdi dost başlıyor
4 gelcek burda ya2 gelsin diye dua et dost
En yüksek 2 bin mi oran2 gelsin diye dua et dost