- 14,159
- 3,495
- 113
Geçmiş olsunLa yeter artik ya 1 sayi 1 sayi biktim yav
Geçmiş olsunLa yeter artik ya 1 sayi 1 sayi biktim yav
Sağlık olsun dost belliydi bugün futbol da başka oyunların döneceğiKeske basket oynasaydim yav tenisten anlamiyozda baskette iyi kasa oldu mu yukseliyoz bugun bok var sanki şl ne full oynadik hüsran
Bu aralar inanılmaz şekilde kuponların yatıyor bence 3-4 gün ara verSerbest kaçırıyor 1dk bos geciyor fauller dolu. yeter aw
Ne favorisi kral o saydığın takımlar hep 2.00 3.00 2.00 şeklinde çıktı maça isme göre favori olunmuyor maalesef bana göre bi real zortladı. Altı üstü bilmemLa neyi düz city yenildi leipzing yenildi favori ikiside juve berabere dortmund 1 0 bitti üst handi hicbisye gelmedi e real zaten yenildi monaco ne oldu bilmiyom en son 0 0 di alt oldu
Ilk 2 mac full verdiler sonra topladilar mislisiniSağlık olsun dost belliydi bugün futbol da başka oyunların döneceği
Oyle yapacak gibiyizBu aralar inanılmaz şekilde kuponların yatıyor bence 3-4 gün ara ver
Canın sağolsun dost sonraki rollinglerde kazanman dileği ileOlmadi dost kusura bakma @Mamoste 1sayi laneti devam ediyor
Bugun ilk 2 mac harici kazanan zor vardir bundanda anlayabiliriz benceNe favorisi kral o saydığın takımlar hep 2.00 3.00 2.00 şeklinde çıktı maça isme göre favori olunmuyor maalesef bana göre bi real zortladı. Altı üstü bilmem
Eyvallah kanka. 1sayi laneti devam ediyorGeçmiş olsun dost
Patlat bi rolling s.et suatımBugun ilk 2 mac harici kazanan zor vardir bundanda anlayabiliriz bence
Sağlık olsun dost 🔐@Shellac bura kayip baskan