- 6,431
- 5,558
- 113
Hadi ins4 misli oldu artık 5k alirm inşallah
Hadi ins4 misli oldu artık 5k alirm inşallah
Aynen öyle ata çok güvendi çok geride kaldiParis özlemi geç bile kaldı normalde bu grubu rahat geçmesi lazım
Ben sprintten sonra aldi dedim de 13 iyi karslik versiYalnız 1 ne sprint attı bee oyle
İstanbul var ona hiç bkmdmaga ganyan bayi bizim eve çok yakın söyle lütfen ne oynıyım190 tl ana param
evet bazı jokeyler böyle işte bedavadan atın 1.liğini yediAynen öyle ata çok güvendi çok geride kaldi
Bn dedim bu jokeyin taa ,,, at piyasada yoktu son anda adı ciktiBen sprintten sonra aldi dedim de 13 iyi karslik versi
Aynen öyle bn Paris güzeli arkası ikili aldm bayide sıralı 13 te vardı ama gecemedievet bazı jokeyler böyle işte bedavadan atın 1.liğini yedi
4misli olmasi iyi olnus 7lininBn dedim bu jokeyin taa ,,, at piyasada yoktu son anda adı cikti
Çok az geçen tek yer patladı 164₺ şimdi 3 yer patladı bunu yani336 lira vermis çöp
Buyuk sanssizlik bro gecmis olsun@Calypso13 altılı 384k vermiş 5 te kaldım zorro pici geleydi tutyrdu.
Onu tek düşünmeden 7li deki gibi yapsam 7 var bende zaten şaka gbi aq bileydim 500₺ mi koyardm 96₺ kupon ya
Eyvallah dostumBuyuk sanssizlik bro gecmis olsun
Valla yarisi gelmemis herhqlde at 😂😂arkadaşlar 1.ayak kerpicli tek olur