- 23,472
- 9,090
- 113
Sen karar ver dostArkadaslae 3bin tl cevrim kalmis. 2mac 1.55 sarti var. 3bin tl 1.55 tek kupon mu? 1500tl 2kupon mu? Hedefe ulasmamiz icin iyi dusunun lutfen
Para işi
Sen karar ver dostArkadaslae 3bin tl cevrim kalmis. 2mac 1.55 sarti var. 3bin tl 1.55 tek kupon mu? 1500tl 2kupon mu? Hedefe ulasmamiz icin iyi dusunun lutfen
Yoruldum yatarsa kasa 5kaliyor simdi puerto riko 3 maclarina 1.ceyrek bahsi aliyorum. 1 tanesi tutsa kapatırızTek olursa altın vuruş olur
Şans seninle olsun dostYoruldum yatarsa kasa 5kaliyor simdi puerto riko 3 maclarina 1.ceyrek bahsi aliyorum. 1 tanesi tutsa kapatırız
Ayrı iki kuponArkadaslae 3bin tl cevrim kalmis. 2mac 1.55 sarti var. 3bin tl 1.55 tek kupon mu? 1500tl 2kupon mu? Hedefe ulasmamiz icin iyi dusunun lutfen
bu forumda eskiyim ama 3-4. roll takibimim. Şuan rekor süreyi bu rolde yapıyorum umarım son vuruş gelir.Yoruldum yatarsa kasa 5kaliyor simdi puerto riko 3 maclarina 1.ceyrek bahsi aliyorum. 1 tanesi tutsa kapatırız
Valla sabah kalkıp işe gitcem roll bitsin yatayım diye bekliyorum bende 😄bu forumda eskiyim ama 3-4. roll takibimim. Şuan rekor süreyi bu rolde yapıyorum umarım son vuruş gelir.
ikiside gelir umarım şans bizimle olsun2kupon yaparak sansi yukselttim arkadaslar. 3K tek kupon da son adimdi. Bunlardan biri de gelse son adim oluyor bol sansimiz olsun
bolşans dost bu sefer gelsin son adım2kupon yaparak sansi yukselttim arkadaslar. 3K tek kupon da son adimdi. Bunlardan biri de gelse son adim oluyor bol sansimiz olsun
Keşke ilk başta 3 K bassaydın şimdi tamamdır işArkadaslae 3bin tl cevrim kalmis. 2mac 1.55 sarti var. 3bin tl 1.55 tek kupon mu? 1500tl 2kupon mu? Hedefe ulasmamiz icin iyi dusunun lutfen
2 side gelir inşallah kanka2kupon yaparak sansi yukselttim arkadaslar. 3K tek kupon da son adimdi. Bunlardan biri de gelse son adim oluyor bol sansimiz olsun
Bol şans dost2kupon yaparak sansi yukselttim arkadaslar. 3K tek kupon da son adimdi. Bunlardan biri de gelse son adim oluyor bol sansimiz olsun
liste sendemiydi @Redkit1990 temi kral4 basket hangini takip etcez 😅 en iyisi sonucu beklemek
4 basket hangini takip etcez 😅 en iyisi sonucu beklemek
Ben yazmıştım dostliste sendemiydi @Redkit1990 temi kral