Denk geldimi acaba oda var 3luk silinmiş en son 33du 3 dk vardı beDigeri bize mi denk geldi 😂😂
Kismet 20sayi eksidelerdiValla öyle oldu öyle böylede atmadilar son 14 perde en baba 37cikmis ev cacık takim
40cikti 2 dk varDenk geldimi acaba oda var 3luk silinmiş en son 33du 3 dk vardı be
4p0 olmuş uygulama dönmüş ak uygulamasiDenk geldimi acaba oda var 3luk silinmiş en son 33du 3 dk vardı be
Şansa önceki maçlarına baktım hiç bu kadar sayı atmamışlar 😁Kismet 20sayi eksidelerdi
Dönmüş uygulama bnde diyin nasıl 2dk boş geçmiş ibneler zaten 33 du bide sayı silinmiş diyom bı bakdim 40mis40cikti 2 dk var
Olmaz etkiket ben burdayım takip ediyorum msji oluyor.vnde hiç sevmiyorum o olayı.neyse vur sonuncuyu umarım güzel bı final olurDevam edecegiz. Mesajlarin hepsine bakamiyorum kusura bakmayin. Etiket atmasaniz super olur dostlsrim
Aynen neyse ki iyi attilar ortalarda1.30da 2 sayı cikdi faullerde doluydu ucuz atlattik
Şansa valla öyle oldu1.30da 2 sayı cikdi faullerde doluydu ucuz atlattik
Dedim ya alırsa hiç şarşırmam 4 küsür oranı vardı 2.90 a düştü 😃Ev 2 çeyrekte atdığı sayıdan fazla atdi 3 çeyrek maçıda alabilir