- 87,850
- 47,744
- 113
O kolay yaw sen yeterki kaybetmeDostlar bu yoruma kadar olanlar arasindan yapariz. 1kisi listeci olsun odulu garantilensin basarirsak
O kolay yaw sen yeterki kaybetmeDostlar bu yoruma kadar olanlar arasindan yapariz. 1kisi listeci olsun odulu garantilensin basarirsak
100tl dagitinca pinti mi olunuyor. Daha biraz once de dagittim gunduz de. Borcumuz ihtiyacimiz var gunde 5k Dagitafak degilimki bro.Ha pintimisin ben öyle bilmiyodum bro valla cömert saniyodum seni.neyse boşver gelsin kupon
İlk sıra benim 😃Dostlar bu yoruma kadar olanlar arasindan yapariz. 1kisi listeci olsun odulu garantilensin basarirsak
Aynen ben yazacaktim tam. Error list yapsin ben 2.adima bakayimError adli arkadas bastan beri burda o olsunn istersen
Eywallah kraş baştacısın 😇Error adli arkadas bastan beri burda o olsunn istersen
yıne aynı muhabbetler begenmeyen gırmesın bosver100tl dagitinca pinti mi olunuyor. Daha biraz once de dagittim gunduz de. Borcumuz ihtiyacimiz var gunde 5k Dagitafak degilimki bro.
bende varım dostZaten 5 kisi var hayatkumar noescape ben adrenalin error
Aceleye gerek yok kral içine sinen bahsi alAynen ben yazacaktim tam. Error list yapsin ben 2.adima bakayim
Gormemisim dostum sorrybende varım dost
Haklı arkadaş sakin kafayla iyi bak kontrol etAceleye gerek yok kral içine sinen bahsi al
yada bolivarcolo colo macında gol olmazmı @Calypso13
Saymaya devam2.adim
Gormedim ya sitedeydimyada bolivar