- 2,245
- 570
- 113
bol şanslar2.adim
bol şanslar2.adim
Sans gele dostum 2 ceyrek az atmislar bu per iyi atmalari olası2.adim
Bol sans2.adim
inş bu gelir hemen ardından da 3.süde rahat gelir gibi dost ama önce bu geksin gelir bence daha sonra 3.maç da bunun gibi rahat gelir son 2 maç da yani2.adim
Bol şans dost2.adim
inş bu gelir hemen ardından da 3.süde rahat gelir gibi dost ama önce bu gelsin takır takır 3.kupon 3.maç da gelir bence daha sonra 3.maç da bunun gibi rahat gelir son 2 maç da yaniMac basi barem 146 su an 125. Olmasi lazim ama bakalim kimset
Sag olasinBol sans
dost birşey soracağım yaptığın kuponlarda 2 veya 3 adımda hep geleni mi atıyorsun rolling tarzında mı yani merak ettim sadece öyle kazanç da iyi oluyor diyorlar da çünküMac basi barem 146 su an 125. Olmasi lazim ama bakalim kismet
Temennimiz o yönde kralımIsinmadalar rahatken cok basit 3 luk atiyolar umarim mac icinde de oyle olurlar
Bende gördüm valla nasip 😃hem coloda hem bolıvarda 2 sındede gol oldu anasını satıyım ya
@Calypso13
Bunada bol sans2.adim
Normalde rolling mantigi kasa ata ata gitmektir ama simdi risk edecek bi bakiyem olmadigi icin bölüyorum.dost birşey soracağım yaptığın kuponlarda 2 veya 3 adımda hep geleni mi atıyorsun rolling tarzında mı yani merak ettim sadece öyle kazanç da iyi oluyor diyorlar da çünkü
anladım abi çok teşekkürler sağolasınNormalde rolling mantigi kasa ata ata gitmektir ama simdi risk edecek bi bakiyem olmadigi icin bölüyorum.
Kismet degilmis gec gordumhem coloda hem bolıvarda 2 sındede gol oldu anasını satıyım ya
@Calypso13