Yok brazilya tutmus miami yi bekliyor ama miami de 97 96 geride 1 dkkadir sacmalafi ins kazanir birileri kazansin bariKpon yatmadımı kral benmı yanlıs bıkıyorum kötü kaçmıs
Yok brazilya tutmus miami yi bekliyor ama miami de 97 96 geride 1 dkkadir sacmalafi ins kazanir birileri kazansin bariKpon yatmadımı kral benmı yanlıs bıkıyorum kötü kaçmıs
Şans hocam 2 daka boş geçse gelebilirAlt olmaz kanka daha 7 dkka var min 4 sayi ciksa 28 sayi cikar en az son dkkada faullerle 35 falan olur daha rahat ust olur bence ki uzama iht de var
Ins gelirde nba de belli olmuyor 3 dkka bos geciyolar bazen. Bazende son dkka faullerle zorlama ucluklerle bi bakmisin 1 dkkada 20 sayi ciktigini gordum yaniAlta döndü maç uzamazsa
Uzatma dahilmi2:51 24 sayı olmaz gibi
Bence ust olue gibime geliyor 3 dkkada 22 cikar bence 6 ciksa 1 dkkada diger dkkada 6 ciksa son dakka faullerle 10 cikar cunku veda maci miami debelenir illa ki3 luk geldi
Aynen hocam neyse canberkin miami gelsin de benimki zaten bişi vermiyoUzatma dahilmi
Seninki iyi gidiyor 1.5 dkka kaldi 18 fauller belirler seni bide uzatma olayiAynen hocam neyse canberkin miami gelsin de benimki zaten bişi vermiyo
Ust bence105 104 son 1:16
47 sn var su hucum onemli bos gecerlerse uzama harici yatmaz senin kupon ama hizli bi 3 lyk falan gelirse ozaman sikinti105 106 işalla uzamaz
2 atış hocam butler atıyomola oldu simdi de hucum kimde onu anlamadım ya
106 107mola oldu simdi de hucum kimde onu anlamadım ya