Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı canberk3535 / Tek Maç

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,808
1,322
113
Bitti artık baştan sona destekleyen gitmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum sonradan gelenlere malesef dm atmıcam baştan sona burda olan 2 arkadaşa dm aticam şimdi teşekkürler beyler emeğinize sağlık kazanamayanlar gönül koymasın lütfen

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,817
2,010
113
Bitti artık baştan sona destekleyen gitmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum sonradan gelenlere malesef dm atmıcam baştan sona burda olan 2 arkadaşa dm aticam şimdi teşekkürler beyler emeğinize sağlık kazanamayanlar gönül koymasın lütfen
Tebrikler dostum daim olsun

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,985
5,089
113
Hayırlı olsun dost kesene bereket

elliott

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
617
113
Olsun dost kazancın daim olsun 😊başlarda geldik boşuna takip ettik heralde sorun değil 😂