- 11,413
- 15,295
- 113
allahuuuu akbaaaar şarkıya bak
hastasıyım, günde en az bir kere dinlerimallahuuuu akbaaaar şarkıya bak
forumun seviyesi yükseldi yemin ediyorumhastasıyım, günde en az bir kere dinlerim
bunun şerefine gs yener alanya üst olursa şarkıyı beğenen bir kişiye özelden ulaşıcamforumun seviyesi yükseldi yemin ediyorum
ne anlamda beğendiği önemli şuan konsere çıksam net feat atarımbunun şerefine gs yener alanya üst olursa şarkıyı beğenen bir kişiye özelden ulaşıcam
yanarken mahalle sen selfie çekerdin fuck-off
memleketin en iyi beş albümünden biri
kendine ve kulaklarına saygısı olan bunları dinlemeli zatenmemleketin en iyi beş albümünden biri
helal olsun bro çok eskiden tanırım saianı da kardeşinide, ama köstle 2 sene önce tanıştık daha hatta eşime dövmeyi o yaptıne anlamda beğendiği önemli şuan konsere çıksam net feat atarım
köst sempatim fazla yok ama ege güney abilerim candırhelal olsun bro çok eskiden tanırım saianı da kardeşinide, ama köstle 2 sene önce tanıştık daha hatta eşime dövmeyi o yaptı
xavi iniesta mübarek
sen nerede oturuyordun semtköst sempatim fazla yok ama ege güney abilerim candır
okmeydanısen nerede oturuyordun semt
patronu çok sevmem ben daha çok protest seviyorum çünkü
neresinde rıfatpaşa tarafı mı yoksa örnektepe tarafı mıokmeydanı
patron benim jenerasyona bi tık daha yakın saian benim için baya baya old school oluyopatronu çok sevmem ben daha çok protest seviyorum çünkü