- 27,584
- 22,817
- 113
örnektepeneresinde rıfatpaşa tarafı mı yoksa örnektepe tarafı mı
örnektepeneresinde rıfatpaşa tarafı mı yoksa örnektepe tarafı mı
orada bi foto rüstem vardı duruyor mu abi kardeş 3 dükkanları vardıörnektepe
duruyoorada bi foto rüstem vardı duruyor mu abi kardeş 3 dükkanları vardı
heeee bahar düğün salonun ordakini mi diyosuntam düğün salonunun karşısında
işte köprüden aşağıya doğru inince sağ tarafta salon sol tarafta rüstem vardı örnektepede. öteki dükkanı zaten şarktaheeee bahar düğün salonun ordakini mi diyosun
baharın karşısında düğün salonu yok şuan 2 dükkan yanında var oda rüstem mi emin değiilim semte geçince bakıcamişte köprüden aşağıya doğru inince sağ tarafta salon sol tarafta rüstem vardı örnektepede. öteki dükkanı zaten şarkta
doğma büyüme buralıyım bendeben 2 sene kadar halil rıfat paşada oturdum ama eyüplüyüm, bilirim o tarafları hep
Maşallah cakillidan küçükhasanin yerinden ornektepe foto Rüstem dayanan bi hayat 😀😀ben 2 sene kadar halil rıfat paşada oturdum ama eyüplüyüm, bilirim o tarafları hep
Güzeltepeden selamsben 2 sene kadar halil rıfat paşada oturdum ama eyüplüyüm, bilirim o tarafları hep
Çukurlarını severimGüzeltepeden selams
We aleyküm selamsGüzeltepeden selams
çok arkadaşım var orada, alev sonay doğan say say bitmezGüzeltepeden selams
çevre var biraz dostum ya sağolsunlar...Maşallah cakillidan küçükhasanin yerinden ornektepe foto Rüstem dayanan bi hayat 😀😀
semt kültürü olan heryeri severimdoğma büyüme buralıyım bende
pek dinlemiyorum kardeşim ya daha çok saian köst fuat allame ados socrat 3 5 kişi daha var... hep oldschool benim tayfa
en üst baremden üst oyna geç di miEfes macinda ne para varmis be