Fener maçı ne olur acaba?yok açmam, iyi kumarbazlar bildiklerini öğretmezler
Fener maçı ne olur acaba?yok açmam, iyi kumarbazlar bildiklerini öğretmezler
yener bence ama bakamadım eksiklere v.s yazarım bakıncaFener maçı ne olur acaba?
Yorumuna göre özel orana oynayacam artık bi kazanayım şu özel orandan 😁yener bence ama bakamadım eksiklere v.s yazarım bakınca
Iyi olmana sevindim kardeşim iyi bende haftasonu keyif yapıyoruzBiraz daha iyiyim abi sen nasılsın
MisssIyi olmana sevindim kardeşim iyi bende haftasonu keyif yapıyoruz
Ne dinlerdim beeeee , deli gibi moda sokardı şu şarkı beni
inanır mısın en sağlam sahne bunda, gittin mi hiç bilmiyorum. Benim gitmediğim mc yok bunun gibisi yokNe dinlerdim beeeee , deli gibi moda sokardı şu şarkı beni
Bunların ezhelle anıları olan bir yer vardı aga b nin mekanı , hatta otoparkıyla ünlüymüş abi otoparkta bir şeyler içip sahneye çıkarlarmışinanır mısın en sağlam sahne bunda, gittin mi hiç bilmiyorum. Benim gitmediğim mc yok bunun gibisi yok
doğrudur eski kankiler biliyosun da mekanı bilmiyorum, bizim evin o tarafları olabilir buralı çünkü ezhel yapracık.. Yapracıktan kızılaya metro hesabıBunların ezhelle anıları olan bir yer vardı aga b nin mekanı , hatta otoparkıyla ünlüymüş abi otoparkta bir şeyler içip sahneye çıkarlarmış
Öyle abiidoğrudur eski kankiler biliyosun da mekanı bilmiyorum, bizim evin o tarafları olabilir buralı çünkü ezhel yapracık.. Yapracıktan kızılaya metro hesabı
kullanıcı adını yazmamışsın çekimde de gözükmüyor geçersiz, sil görünür bir şekilde paylaş, şifrenide yaz
1 ve üstFener maçı ne olur acaba?
Anlık sıkıntı vardır dost 1+2 saate düzelirPayfixten ziraate para çekemiyorum olaya bak
Yok ya ziraatten para yatırımı açık ama para çekme kapatılmış ne alakaysa. La tam zamanıydıAnlık sıkıntı vardır dost 1+2 saate düzelir
Dün yada önce ki gün arkadaşta çekemedi sonradan 40 dk sonra denedi olduYok ya ziraatten para yatırımı açık ama para çekme kapatılmış ne alakaysa. La tam zamanıydı