- 71,312
- 43,851
- 113
Allahsız kitwpsız Real Allahsıııızzzz
Çok büyüksün @pehlivan35 abi2 gelsin hemen
ne oynadın ki bunaNeyse sen kazan bari abi
Vodafone parkta giremicegimiz maç yok knj 😘Parası olan konuşur abi stadı gören bi gökdelen varsa oraya tırmanır izleriz biz @SULLY dostumla birde yanına birer Bremen ohh çerezler benden
Benzema hattrick yapar mı aldı acabane oynadın ki buna
Düzelttim awatarda olma sebebi nedir dedimAralarda ne dost
maç orada olsaydı ben havada girerdim kongre üyesiyimVodafone parkta giremicegimiz maç yok knj 😘
Benim 2 kuponum vardı birinde ankaragücü ms x 1.5 üst 4 orandan geldi birde Bu maça 1.5 üst ms 0 . Kupanın sefiri dedik aldı eline gidiyorne oynadın ki buna
Kanka taşak geçme laBenzema hattrick yapar mı aldı acaba
Niye bozdun ki şimdi beni 😂maç orada olsaydı ben havada girerdim kongre üyesiyim
Kardom manyak olursun böyle aw her kuponda tribe girersen yapcak bişey yok nasibimiz neyse oKanka taşak geçme la
Tamam da şansım hiç yok sinirlerm bozuluyor normal kupon yapıyoruzn3 tane üst yatıyor rollüyorum dün gece 1.45 den yatttım slot deniyorum yemin ettiğim halde yine olmuyor rulet oynuyorum masa gitti salonda elektrik gitti no signal yazdı sitede . Böyle bir bahtsızlık yokKardom manyak olursun böyle aw her kuponda tribe girersen yapcak bişey yok nasibimiz neyse o
Sana diyorum ki biraz değiştir tekli falan dene anlamıyorum deme tenis basketbol dene kaç yıldır kumar oynuyosun baremlerden yakala tahmin sitelerinden falan bak futbola çakılı kaldın üstüne 4-5 maç yazıyosun bir gelse diğeri patlıyoTamam da şansım hiç yok sinirlerm bozuluyor normal kupon yapıyoruzn3 tane üst yatıyor rollüyorum dün gece 1.45 den yatttım slot deniyorum yemin ettiğim halde yine olmuyor rulet oynuyorum masa gitti salonda elektrik gitti no signal yazdı sitede . Böyle bir bahtsızlık yok
Reis izmirdemisin.. sen zamanında ben çok beleşe giriyordum irtibati kestikEn büyük hayallerimden biri Beşiktaş'ın şampiyonluk maçında Vodafone arena da olmak