Bol şanslar dostum@Elli4 @dost @Kırmızı @Stncl @butragueno @Gfbridvan1907
Ekli dosyayı görüntüle 354634
Hazır mıyız... Arru redeyy
88
İlk 15 dakikada gelir inşallah fazla bekletmez 😄@Elli4 @dost @Kırmızı @Stncl @butragueno @Gfbridvan1907
88
hazırız bakalım@Elli4 @dost @Kırmızı @Stncl @butragueno @Gfbridvan1907
88
Ortalama 5 gün ama ben yenı yılda bile 3. Günde teslim almıştımTrendyoldan oğlana iPad sipariş ettik bugün 4.gun hala yok piyasada ilk defa kullanıyorum broo ortalama süresi nedir
Hadi bakalıııım gelirse teker teker rolleriz çok sarar@Elli4 @dost @Kırmızı @Stncl @butragueno @Gfbridvan1907
88
ilk yarıdan gelse bari@Elli4 @dost @Kırmızı @Stncl @butragueno @Gfbridvan1907
88
Canım biraz erken değil mi gtmüzden ter akmadan olmaz kiİlk 15 dakikada gelir inşallah fazla bekletmez 😄
Iki takımında son 5 maçında kg olmuş yeni bir tarih yazmayalım da 90da gelse de olur 😅Canım biraz erken değil mi gtmüzden ter akmadan olmaz ki
Hazırız evet oleyyyyy@Elli4 @dost @Kırmızı @Stncl @butragueno @Gfbridvan1907
88
15 dksı kaldı ver mehteriiiiiii
Açık söylemek gerekirse hiç biriniz kuponu skmde değil benimkinin gelmesi gerekiyor 🤣Iki takımında son 5 maçında kg olmuş yeni bir tarih yazmayalım da 90da gelse de olur 😅
Tabi açık sözlü olmak iyi bir şey 🤣Açık söylemek gerekirse hiç biriniz kuponu skmde değil benimkinin gelmesi gerekiyor 🤣
Nie bizim ki de gelsin kendimize belki çevirir çekerizAçık söylemek gerekirse hiç biriniz kuponu skmde değil benimkinin gelmesi gerekiyor 🤣
Ak Tromso takımı sanki dünya kupası final maçına çıkıyor beşli savunma aki yiyimTabi açık sözlü olmak iyi bir şey 🤣
Kardeş ona bakacak olursan işin özüne hepsi benim kuponum 🤣Nie bizim ki de gelsin kendimize belki çevirir çekeriz