Slotlari çok kötü sitenin yazık edersinŞimdi gidip çevirimi tamamlayalım ben slota dalacam 😁
Katlarsam bonusu sendeyimtebrikler dostlar
Yapma be var mı yaralıGözümün önünde kaza oldu sevinemedim salak golf sollamaya çalışırken direksiypn hakimiyeti kaybedip savruldu yolcudurağına
simdi anaparanın 20 katınımı cevırmemiz gerekiyo tekli1.50den oynarsk (50 tlninmi ) 20 katıBeyler ana paraları çekime verin profilde yazar zaten ana para miktarı kalan bonusun çevrimi şu şekilde nasıl kolayıniza gelirse Ekli dosyayı görüntüle 354648
geçmiş olsun kardeşim şimdidenŞimdi gidip çevirimi tamamlayalım ben slota dalacam 😁
Çocuk genç benle yaşıt max 28 falan yanındaki kızın kolu ve boynuna bandaj taktılar çocuğu ambulansa aldılar yaralı değildi sanırım da kazadan sonra bayıldı önemli bi durumları yok da araba pert, sağ tarafla sağ ön taraf gitti hız iyi değil kardeşim neden hız yaparsın yanında kadın var kendini düşünmüyorsun onu düşün bariYapma be var mı yaralı
Hayır bonus tutarının 20xsimdi anaparanın 20 katınımı cevırmemiz gerekiyo tekli1.50den oynarsk (50 tlninmi ) 20 katı
10 bin tl mi çevrimHayır bonus tutarının 20x
E bi kombine yapayım o vakitSlotlari çok kötü sitenin yazık edersin
Evet tekli gidersen tâbi10 bin tl mi çevrim
Bol şans kaç misli girdinE bi kombine yapayım o vakit
Heeee ben kombine giderim tek tek nereye yapıyorsun 10 k çevrimEvet tekli gidersen tâbi
400Bol şans kaç misli girdin
cana bişey olmasındaÇocuk genç benle yaşıt max 28 falan yanındaki kızın kolu ve boynuna bandaj taktılar çocuğu ambulansa aldılar yaralı değildi sanırım da kazadan sonra bayıldı önemli bi durumları yok da araba pert, sağ tarafla sağ ön taraf gitti hız iyi değil kardeşim neden hız yaparsın yanında kadın var kendini düşünmüyorsun onu düşün bari