- 17,343
- 9,950
- 113
Maksimum 1-1 bu maçnormal çünkü ben dep 2 atar oynamıştım
Maksimum 1-1 bu maçnormal çünkü ben dep 2 atar oynamıştım
1.6k kasam var daha çevirim %30 kaldı onu bi tamamlıyim tek derdim o 😁Derdin neydi 30 orana oynadın allah kör etmeye seni
NEyi çayı la 3 kırmızıdan aşağı kurtarmıyor 12 kya ne çayıGelirse herkese çay ısmarla dost
2 2.5K arasi bitir dost hep beraber kazanalim 😀1.6k kasam var daha çevirim %30 kaldı onu bi tamamlıyim tek derdim o 😁
Kaynak yapmayalım 😂😂😂2 2.5K arasi bitir dost hep beraber kazanalim 😀
İnşallah 😄2 2.5K arasi bitir dost hep beraber kazanalim 😀
1 kisi goz cikarmaz dostKaynak yapmayalım 😂😂😂
Senin yaş kaç usta şey takılıyoruz da 30 üstü müsün ona göre üslubumuza şeyimize dikkat edelim saygıda kusur olmasınİnşallah 😄
Adam başı 50 desen burda 50 liraya adam pıçaklıyorlar dost 😂😂😂😂😂1 kisi goz cikarmaz dost
Akran sayılırız galiba 32Senin yaş kaç usta şey takılıyoruz da 30 üstü müsün ona göre üslubumuza şeyimize dikkat edelim saygıda kusur olmasın
24 yaşındayım abiAkran sayılırız galiba 32
Oda guzel bize gore 😀Şaka maka moraller bozuk gülüyoruz ama durumlar vahim uzun zamanlar sonra kasam 3 hanelilere düştü aw
Ev kazara bir gol atsa da 2_1 olsa maçMaksimum 1-1 bu maç
Güzel değil be aga nelerini kazandık aw nelerini şuan 6 haneli olması lazımdı hep gitti zamanındaOda guzel bize gore 😀
Çokta fark yok 😄24 yaşındayım abi
AYnen ya böyle iyiyiz biz senle ortak 🥰Çokta fark yok 😄
HAhahahahhshwhahwd abi yaaw ya yaş muhabbeti yapmayın canı sıkılanlar oluyor sonra konu açıyor canı sıkılanlar adında