- 17,337
- 9,946
- 113
Tamam fark etmez ya. 50 ye 50 al şut bettenPara yatırayım yarın sabah için diye bi girdim kayıp bonusunu %10a çekmişler 20 kat çekim sınırı falan gelmiş bir sürü şikayet var
Tamam fark etmez ya. 50 ye 50 al şut bettenPara yatırayım yarın sabah için diye bi girdim kayıp bonusunu %10a çekmişler 20 kat çekim sınırı falan gelmiş bir sürü şikayet var
Sabah kafayı bi toplayımda bakarım zihnen yoruldum bugün 😅Tamam fark etmez ya. 50 ye 50 al şut betten
O zaman yatırımı keselim Sagol bilgi içinPara yatırayım yarın sabah için diye bi girdim kayıp bonusunu %10a çekmişler 20 kat çekim sınırı falan gelmiş bir sürü şikayet var
Number one diyorsun dost tebrikler
ne bu abi çip mip ne ayak bu
aw öylesine zaman öldürmelik yav ödül bin tl bile değilN
Number one diyorsun dost tebrikler
texas poker turnuvane bu abi çip mip ne ayak bu
severiz texasıtexas poker turnuva
Dikkatimi çeken kullanici adin oldu dost,bytakoaw öylesine zaman öldürmelik yav ödül bin tl bile değil
ben oynamıyorum türk pokeri oynuyorum sadece de turnuva sadece texasta yapıyorlar mecbur oynuyorumseveriz texası
gözümsün...ama en çok seni severiz..
sapla geç abi texas türk arabi fark etmezzzzben oynamıyorum türk pokeri oynuyorum sadece de turnuva sadece texasta yapıyorlar mecbur oynuyorum
niyeDikkatimi çeken kullanici adin oldu dost,bytako
yok benimki takıntıdan geliyor, takıntılı biriyim ondan tako derler banatako şey değil mi ekmek arası kartol