- 27,584
- 22,817
- 113
Çapkın ya 2 kelimesiyle aldı gönlümü 🥰😘konuda ayrı
özelden ayrı
gerekirse 2 gün
gerekirse süresiz
herkesi karşılıklı dinleyip gerekeni yapıyoruz dostum
sen iyi bir insansın
hep öyle kalmanı dilerim
iyi forumlar
Çapkın ya 2 kelimesiyle aldı gönlümü 🥰😘konuda ayrı
özelden ayrı
gerekirse 2 gün
gerekirse süresiz
herkesi karşılıklı dinleyip gerekeni yapıyoruz dostum
sen iyi bir insansın
hep öyle kalmanı dilerim
iyi forumlar
Ben yazarken 2 gol daha geldi.Oranlar çok düşük hacı bunlarında
Yani bi tanesinden 8-10 da cikabilir 😀 Gecen bi mac da 13 gol vardi bunlardaMaç başı 6 gol ?
Sadece bir tanesi 2.5 alt olur o da lose yaptirieBu ligi takip edin. Belki de dunyanin en cok gol olan ligidir. Mac sonu bu 4 mactan en az 25 gol cikar 💯Ekli dosyayı görüntüle 355635
Genelde 1-2 tane oluyordu simdi 4 tane var.Sadece bir tanesi 2.5 alt olur o da lose yaptirie
Hangi maç40-0 yapıp servis kırdırmak noluyooo ya ağır favori bı de
Şans önemli az sürtün50 liraya 5500.. çok daha fazla yükseltirdim ama sövdürmeyelim kendimize dedim 🤣 @APARKAT
Vay be helal. Benim emegim gececekti bu iste ama olmadi 😀50 liraya 5500.. çok daha fazla yükseltirdim ama sövdürmeyelim kendimize dedim 🤣 @APARKAT
Peki50 liraya 5500.. çok daha fazla yükseltirdim ama sövdürmeyelim kendimize dedim 🤣 @APARKAT
Darısı başına hacı 😄Vay be helal. Benim emegim gececekti bu iste ama olmadi 😀
AminDarısı başına hacı 😄
Harikasın ya50 liraya 5500.. çok daha fazla yükseltirdim ama sövdürmeyelim kendimize dedim 🤣 @APARKAT
Tebrikler agam50 liraya 5500.. çok daha fazla yükseltirdim ama sövdürmeyelim kendimize dedim 🤣 @APARKAT
Ulan iki gün önce hesabi dondurmustun ne yaptım ettim hesabı açtırdım sana iyi yapmışım yeminle çok sevindim50 liraya 5500.. çok daha fazla yükseltirdim ama sövdürmeyelim kendimize dedim 🤣 @APARKAT
Valla sen demesen hiç bakmıyordum sağolasın 😄Ulan iki gün önce hesabi dondurmustun ne yaptım ettim hesabı açtırdım sana iyi yapmışım yeminle çok sevindim