- 27,584
- 22,817
- 113
UzaESSELAAAA
UzaESSELAAAA
HAYIRDIR
İlk ayak 1 8 ekuri ikisini de yazmışız bea@oldschool Tekirdağ kapakli sohbet muhabbet çay kahve ve İstanbul altilisi
Herseyi garantiye alıyor 2 misli olurdu ama olsun kafa gusel geldi.. onemli olan tekİlk ayak 1 8 ekuri ikisini de yazmışız bea
Hoc koşmadılar ya Karataş ibnesi hele, sağlık olsun napalimYalann olduk
Abi dedimya bu kocakaya se.... kac haftadir milletle oyun oynuyor.. sağlık olsun kuponun önemi yok senle beraber çay içtikten sonra //Hoc koşmadılar ya Karataş ibnesi hele, sağlık olsun napalim
Eyüp Sultan Düğmeciler den herkese hayırlı bayramlarAbi dedimya bu kocakaya se.... kac haftadir milletle oyun oynuyor.. sağlık olsun kuponun önemi yok senle beraber çay içtikten sonra //
We aleyküm selam kardeşim..Selamın aleyküm
Orayada ugraririz kardeşim// bayramin güsel geçsin//Eyüp Sultan Düğmeciler den herkese hayırlı bayramlar
Eyvallah kardeşim benim sağolasın yaparız yine...Abi dedimya bu kocakaya se.... kac haftadir milletle oyun oynuyor.. sağlık olsun kuponun önemi yok senle beraber çay içtikten sonra //
Günün tekleri gelmedi bak dediğim gibi oldu ama bu kadarını beklemiyordum hahhahaAbi dedimya bu kocakaya se.... kac haftadir milletle oyun oynuyor.. sağlık olsun kuponun önemi yok senle beraber çay içtikten sonra //
Beraber çay mı içtinizEyvallah kardeşim benim sağolasın yaparız yine...
Konyali Ahmete uğra bakayım oyun varmıymışEyüp Sultan Düğmeciler den herkese hayırlı bayramlar
Merhaba kardeşimSelamın aleyküm
Aynen onun oturduğu tarafa geldim Tekirdağ tarafına da musaitmis bi çay içtik sagolsunBeraber çay mı içtiniz
Afiyet olsunAynen onun oturduğu tarafa geldim Tekirdağ tarafına da musaitmis bi çay içtik sagolsun
Aga sen bunu buraya yazarken utanmadın mıBabamın cüzdandan 400 TL çaldım Gates oynadım evden kovdu dışarıdayım şimdi herşey mübah bana benden adam olmaz Allah belasını versin