- 17,337
- 9,946
- 113
1.72 eklendi kuponabasel üst
1.72 eklendi kuponabasel üst
Ayrıca dün verdiğim 2 maçtan biri geldi gimnasia gol atamadı hatta penaltılarda kaybetti 2-4Dünden sonra utanıyorum dost
1.34 değer mi eklemeye kuponaO zaman west ham 1.5 üst diyorum banko bence
Roma maçı 1.5 üst 1.40 oranı var dostGönder
Ben boston dedim yattıkAyrıca dün verdiğim 2 maçtan biri geldi gimnasia gol atamadı hatta penaltılarda kaybetti 2-4
Maç gönder reisHayırlı akşamlar dostlar keyfiniz bol olsun👊
O zaman kg var koy dost1.34 değer mi eklemeye kupona
Benim verdiğim 2 maçtan biri geldi dost 3 maç vardı ya 2 si benim 1 senindi o kuponda tek maç geldi o da verdiğim diğer maçtıBen boston dedim yattık
takım golü oyna west ham kendisi atar bence 2 gol1.34 değer mi eklemeye kupona
Sevilla tur atlarMaç gönder reis
Dost senin baktığın toplam 1.5 üstmüş ben west ham 1.5 üst yazdım @APARKATO zaman west ham 1.5 üst diyorum banko bence
Bu da olur az bi gol atar evinde herhalde bol şanslar@Mrc35 @oldschool @Canberatgursoy @dost @pehlivan35 Ekli dosyayı görüntüle 340138
Gelirse mavilik adam başı
Bol şanslar dostum@Mrc35 @oldschool @Canberatgursoy @dost @pehlivan35 Ekli dosyayı görüntüle 340138
Bol şans abi@Mrc35 @oldschool @Canberatgursoy @dost @pehlivan35 Ekli dosyayı görüntüle 340138
Para muhabbeti yok ki başkanım. Sana ulaşırım demek ile aynı şans parası atıyorum. Alıp verme herhangi bir tartışma yok. Rapor eden kişi sadece tartışma istiyor. Öyle bir niyeti varsa ayağını denk alsın fazla da uyarı yapmam başkanım bilesiniz gerekeni yaparım. Size saygım sonsuz lakin tartışma olmayan yerde tartışma çıkartan kişinin forumun huzurunu bozacak şekilde art niyetli davranması ne kadar doğru bu tartışılır
bol şans bende sallayayım bari bir tane@Mrc35 @oldschool @Canberatgursoy @dost @pehlivan35 Ekli dosyayı görüntüle 340138
Sen konuşma lan bebeBol şans abi
Bol şans dost@Mrc35 @oldschool @Canberatgursoy @dost @pehlivan35 Ekli dosyayı görüntüle 340138