- 71,312
- 43,851
- 113
İroni mi yapıyon kralAbubakar icardi gibi 5 tane sıçar
İroni mi yapıyon kralAbubakar icardi gibi 5 tane sıçar
Yooo gayet ciddiyimİroni mi yapıyon kral
Adami ilah yaptılar sezon başından bu yana 21 gol atmış abou sonradan geldi 12 golu var icardinin bireysel olarak beceriyle attığı gol çok az abou çoğu golunde kendi yeteneğiyle attı ama icardi saf santrfor forvet golleri atıyoKanka kb da abu iyi de İcardiyi abartıyor demen ne bileyim
adam italya da iki kere gol kralı oldu bro pariste de iyiydi hakkını yemeyelimGs iyi top oynuyo bu sezon ondan sırıtmadı
Kaldı 2 golVillareal attı
Geçmişte kaldı günümüze dönelim şuan ki durumdan bahsediyorum öyle bakarsak icardi penisinde sallar abouyuadam italya da iki kere gol kralı oldu bro pariste de iyiydi hakkını yemeyelim
İcardinin bireysel beceriyle attığı gol çok mu az, gözünü seveyim adamın attığı kafa gollerini açar izler misin . Kafayı nasıl döndürüyor güvercin gibi 360 derece kafaları hep direk dibine bunları şans mı sanıyorsum buluştuğu topları gole çevirme oranlarına bak . Ben abou kötü topçu demedim ama aboubakar icardiden iyi değilAdami ilah yaptılar sezon başından bu yana 21 gol atmış abou sonradan geldi 12 golu var icardinin bireysel olarak beceriyle attığı gol çok az abou çoğu golunde kendi yeteneğiyle attı ama icardi saf santrfor forvet golleri atıyo
Tenise yönel agam sen söylediğini de sil çok kişi görmesinYooo gayet ciddiyim
Sana mı soracağım ne izleyeceğimi abubakarin bireysel olarak attığı hiçbir golu icardi atamazTenise yönel agam sen söylediğini de sil çok kişi görmesin
Bir forvetin kafasıyla gol atmasını beceriden saycaksak yanmışız bizİcardinin bireysel beceriyle attığı gol çok mu az, gözünü seveyim adamın attığı kafa gollerini açar izler misin . Kafayı nasıl döndürüyor güvercin gibi 360 derece kafaları hep direk dibine bunları şans mı sanıyorsum buluştuğu topları gole çevirme oranlarına bak . Ben abou kötü topçu demedim ama aboubakar icardiden iyi değil
Ben adam eksiltme çalım atarak attığı gollerden bahsediyorum daha zor goller icardiy iyi besledi gs çoğu tek dokunuş gollerin 6 da penaltısı var galibaİcardinin bireysel beceriyle attığı gol çok mu az, gözünü seveyim adamın attığı kafa gollerini açar izler misin . Kafayı nasıl döndürüyor güvercin gibi 360 derece kafaları hep direk dibine bunları şans mı sanıyorsum buluştuğu topları gole çevirme oranlarına bak . Ben abou kötü topçu demedim ama aboubakar icardiden iyi değil
Kanka adam ayağıyla atınca önüne geliyor kafasıyla atınca yetenek sayılmıyor eee ne kaldı geriye aboubakar topu defanstan alıp çalım atarak mı gol atıyorBir forvetin kafasıyla gol atmasını beceriden saycaksak yanmışız biz
Penaltıysa kullanıyor adamBen adam eksiltme çalım atarak attığı gollerden bahsediyorum daha zor goller icardiy iyi besledi gs çoğu tek dokunuş gollerin 6 da penaltısı var galiba
Ona bakarsan Haalanddan da iyi o zaman Aboubakar haalandın bütün golleri nerden baksan tek dokunuş falanBen adam eksiltme çalım atarak attığı gollerden bahsediyorum daha zor goller icardiy iyi besledi gs çoğu tek dokunuş gollerin 6 da penaltısı var galiba
neredeyse evetKanka adam ayağıyla atınca önüne geliyor kafasıyla atınca yetenek sayılmıyor eee ne kaldı geriye aboubakar topu defanstan alıp çalım atarak mı gol atıyor
ikisi de çok iyi forvet o daha iyi bu daha kötü diyemem
Sensin bram 👍Kanka adam ayağıyla atınca önüne geliyor kafasıyla atınca yetenek sayılmıyor eee ne kaldı geriye aboubakar topu defanstan alıp çalım atarak mı gol atıyor