- 17,345
- 9,950
- 113
Gündüz ödenir umarım. Çok mu lazım para şimdi gelse nolacakGelmedi henüz böyle gösteriyor
Gündüz ödenir umarım. Çok mu lazım para şimdi gelse nolacakGelmedi henüz böyle gösteriyor
Yok kullanan var mı öder mi acaba diye sordum 😅Gündüz ödenir umarım. Çok mu lazım para şimdi gelse nolacak
Deneme bonusunu öder. Mefete gönder şans parası atım sanaYok kullanan var mı öder mi acaba diye sordum 😅
Yok teşekkür ederim mefete kullanmıyorum zaten☺ 15 dk 1 saat arasında sonuçlanır dedi canlı şimdiDeneme bonusunu öder. Mefete gönder şans parası atım sana
E bekleyelim o zaman. Mefete yoksa jeton olmaz. Paparada 6 lira var. Yukarıda kupon attım takiple gelirse 50 çalışırYok teşekkür ederim mefete kullanmıyorum zaten☺ 15 dk 1 saat arasında sonuçlanır dedi canlı şimdi
Bende de papara da 6 lira var😅😅 150yide oraya çektim bakalım 😅E bekleyelim o zaman. Mefete yoksa jeton olmaz. Paparada 6 lira var. Yukarıda kupon attım takiple gelirse 50 çalışır
Bol şanslar dostum
Büyük tesadüf. Geldi mi çekimBende de papara da 6 lira var😅😅 150yide oraya çektim bakalım 😅
Emeğine sağlıkBol şanslar dostum
Gönder mefete reisbende papara da hiç yok parayı bulmuşsunuz helal olsun
Yok bekliyorum 1 saat dedi maks canlı destekBüyük tesadüf. Geldi mi çekim
Ben sattımbende papara da hiç yok parayı bulmuşsunuz helal olsun
Bol şanslar dostum
Gelene kadar beklicen mı?Yok bekliyorum 1 saat dedi maks canlı destek
benimkini almıyorlar bile 10 tl verdi biri aylık ederi o kadarmış terso paparasıBen sattım
3 lira 3 lira kırışalım mıGönder mefete reis
O zamanlar karanlıktı hayatım 1k iyi paraydıbenimkini almıyorlar bile 10 tl verdi biri aylık ederi o kadarmış terso paparası