- 71,312
- 43,851
- 113
Kadın al sana 100 ama chati kapatman şartıyla diyip yollucak seni az kalmışCanlı desteği çıldırttımm 😅😅😅😅
Kadın al sana 100 ama chati kapatman şartıyla diyip yollucak seni az kalmışCanlı desteği çıldırttımm 😅😅😅😅
30-40 liradan spin atacak para yok dost, onlar aylar aylar önceydi aw kaç kere dedim sana30-40 liradan spin atan adama bende para atcak göt yok
Sıkıntılı ben olsam yatirmazdim min max 200 diyoCanlı desteği çıldırttımm 😅😅😅😅
Arada hatırlamak lazım para olunca aynı hataalara düşme diye30-40 liradan spin atacak para yok dost, onlar aylar aylar önceydi aw kaç kere dedim sana
Teşekkürler iltifat için 😅😅Ya anlayanlar da napiyo ki seç sen bı tane kezbanlik yapma
Çerez parası diyorsun yani Uppercut dostSıkıntılı ben olsam yatirmazdim min max 200 diyo
Morallerimi niye bozuyon 😡 efsanenin geri dönüşü bu Haziranın hemen başında sinemalarda ...Arada hatırlamak lazım para olunca aynı hataalara düşme diye
Tost acı söyler hemde kaşarlı sucukluMorallerimi niye bozuyon 😡 efsanenin geri dönüşü bu Haziranın hemen başında sinemalarda ...
Ya işte yatirimsiz çekemezsin diyor bende belki verir yatırımsiz diye şansımı denedim 🤣🤣Kadın al sana 100 ama chati kapatman şartıyla diyip yollucak seni az kalmış
Ya işte yatirimsiz çekemezsin diyor bende belki verir yatırımsiz diye şansımı denedim 🤣🤣
Ver demeyle vermezler dost biraz cilve yapman lazımYa işte yatirimsiz çekemezsin diyor bende belki verir yatırımsiz diye şansımı denedim 🤣🤣
Bol şanslar dostum
Çok zorluyosun çok. Napcaz biz senleYa işte yatirimsiz çekemezsin diyor bende belki verir yatırımsiz diye şansımı denedim 🤣🤣
Bol şanslar dostum
Olursa biz sana olmazsa sen bize
Şunu banada öğrette slottan kurtarayım kendimi 🤣🤣
Kadinami cilve yapayım 🤣🤣Ver demeyle vermezler dost biraz cilve yapman lazım