- 2,803
- 1,933
- 113
Böyle beşiktaşlı dostları görünce çok mutlu oluyorum,iyiki BEŞİKTAŞLIYIZ dostumSağol dostum eşim orada şimdi benim başka işlerim vardı gelemedim ama bu sene geleceğim, ben kongre üyesiyim dostum
Böyle beşiktaşlı dostları görünce çok mutlu oluyorum,iyiki BEŞİKTAŞLIYIZ dostumSağol dostum eşim orada şimdi benim başka işlerim vardı gelemedim ama bu sene geleceğim, ben kongre üyesiyim dostum
Beklerim dostum karşiyakadayim benSağol dostum eşim orada şimdi benim başka işlerim vardı gelemedim ama bu sene geleceğim, ben kongre üyesiyim dostum
Şaka yapmıştım 1-1 olduYüzyılın bankosu leeds united galibiyetiydi 0-1 öne geçtiler
Kuponmu yaptin dost bol şansŞaka yapmıştım 1-1 oldu
Ftn dalgasıyla uğraşıyoruz ilk yarı leeds atar dedim 2 ftn 4 oldu sonra toplam 1.5 üst dedik 6.5 ftn oldu bakalim 10 olcak miKuponmu yaptin dost bol şans
Insallah kazanırsınFtn dalgasıyla uğraşıyoruz ilk yarı leeds atar dedim 2 ftn 4 oldu sonra toplam 1.5 üst dedik 6.5 ftn oldu bakalim 10 olcak mi
Tabi site öder mi muammaFtn dalgasıyla uğraşıyoruz ilk yarı leeds atar dedim 2 ftn 4 oldu sonra toplam 1.5 üst dedik 6.5 ftn oldu bakalim 10 olcak mi
TeşekkürlerInsallah kazanırsın
Nasıl şaka ama 2-1 olduYüzyılın bankosu leeds united galibiyetiydi 0-1 öne geçtiler
Esselaaaaaa 3-1 olduNasıl şaka ama 2-1 oldu
top kendi ayağından geldiği için kurallarda penaltı değil, kendi ayağından çıkan top eline çarparsa çarpma olarak kabul ediliyor, neyse abuşumuz var bizimŞaka gibi hakem net penaltiyi vermedi sinir oldum,fenerle cimboma olsa hemen çalardı penaltıyı,ne kadar büyüksün BEŞİKTAŞIM
Abuş süper astı amaaaatop kendi ayağından geldiği için kurallarda penaltı değil, kendi ayağından çıkan top eline çarparsa çarpma olarak kabul ediliyor, neyse abuşumuz var bizim
O nasıl ayaktan sekme ya zeybek oynuyo sanki eller açık topu savurdu diğer tarafatop kendi ayağından geldiği için kurallarda penaltı değil, kendi ayağından çıkan top eline çarparsa çarpma olarak kabul ediliyor, neyse abuşumuz var bizim
Kirmizi bile çıkardı o pozisyona ve inan fenerle cimbom olsa hemen penalti ve kirmiziydiÖncesinde cenkin pozisyonu o ayak oraya kadar kalkar mi rakip kafa vurucakken üstelik cenkede darbe geliyo
Tam geriden gelip kazanma orani maçımız gene awuff ne koydu be