- 71,312
- 43,851
- 113
Bu takımdan bi bok olmaz ev daha favori dep atar ama belki dedim de pek atağı yok ben yine bırakayım birkaç hafta zarar da kalsın sokayım kumarına benim akıl sağlığımdan daha önemli değil para pul
Dk daha 9 la durBu takımdan bi bok olmaz ev daha favori dep atar ama belki dedim de pek atağı yok ben yine bırakayım birkaç hafta zarar da kalsın sokayım kumarına benim akıl sağlığımdan daha önemli değil para pul
Yav beşiktaştan yedin tamam ama başakşehirede yenilmezsin evinde oynadığın maçların istatistiklerine bakeee başakşehir bu karşına almak herzaman risklidir ayrıca beşiktaş 4 atınca kolay dikiş tutmaz
kardeşim başakşehir bu tecrübesi var kadrosu fena değil, he adananın oranı 2 civarı olur riske girilir de ne bileyim o orandan başakşehiri karşıma almam ben çevirebilir belli olmaz da ben üst oynayıp geçtimYav beşiktaştan yedin tamam ama başakşehirede yenilmezsin evinde oynadığın maçların istatistiklerine bak
Evin oranını görünce garanti alacak diye düşündüm elime verdiler 😁kardeşim başakşehir bu tecrübesi var kadrosu fena değil, he adananın oranı 2 civarı olur riske girilir de ne bileyim o orandan başakşehiri karşıma almam ben çevirebilir belli olmaz da ben üst oynayıp geçtim
belli olmaz yine çevirebilir iyi takım adana da oran riski karşılamıyorİlk yarı 2-2 yapmıştı ama iptal ettiler o iptal olmazsa belki çevirirdi @oldschool
Yaptık bir amatörlükbelli olmaz yine çevirebilir iyi takım adana da oran riski karşılamıyor
atmış işte umarım çevirir benim kumarım bitti bir tek torinonun gölüne kaldı bir kuponYaptık bir amatörlük
Sanada bol şanslar atar umarımatmış işte umarım çevirir benim kumarım bitti bir tek torinonun gölüne kaldı bir kupon