- 27,584
- 22,817
- 113
Tabi efendim
Tenise yönelmek Lazimbu aralar slotlar bir şey vermiyor mac da yok napmak lazım
Oynamamak lazımbu aralar slotlar bir şey vermiyor mac da yok napmak lazım
Erken uyumak lazım//bu aralar slotlar bir şey vermiyor mac da yok napmak lazım
Hep amerikanın isi bunlar30 olmazsa aw
Ekli dosyayı görüntüle 347912
bizim koyunlar amerika'lı mı oldu?Hep amerikanın isi bunlar
Abi ne anlatacan ki kime ne gecen burdami paylaşıldı nette mi gördüm afyonda bi köyde 195 nufuslu oydan 1 tanesi CHP cikmista köylü kim o diye bu köyden değildir diye onu arıyordu.. siyaset desen muhalefet kazanmamak için herseyi yapıyor insanlarda bi sikinti yok herkes bana birsey olmasinda gerisi si.. değil. İstanbulda gördüğüm zaten adam afganlar war diye aksama kadar küfrediyor ama atölye işletiyor Afgan çalıştırıyor adam zamlara isyan ediyor ama hükumet suçlu değil.. örnek sadece akşam amcamla muhabbet ediyoruz acayip tayipci altın cok para oldu diyor neden acaba diyorum daha hükumet kurulmadı diyor yani wesselam alan memnun weren memnun hesabi.. ben yillarca MHP içinde bulunduğumdan siyasetten nefret ederim abi MHP ile alakali değil sadece herkes icerde kendini aklama birşeyler kırpma derdinde icerde çok paralar dönüyor çok ve kimsenin umurunda değil adam hak dan bahsediyor hak yiyor ama kendini haklı görüyor.. insanların zamaninda peygamberimizin NEFSINIZE hakim olun dediğini anlamadığı zamanlardayız.. yanlışta telaffuz etmek istemem abi birinin başına birsey gelse suan herkesin ilk aklına gelen haketmisti o deniyorsa insanlık zaten ölmüş..bizim koyunlar amerika'lı mı oldu?
Ben sosyalist biriyimdir, hep sosyalist oluşumlarda mücadele etmişimdir ancak çok sayıda ülkücü camiadan arkadaşım dostum abim kardeşim var. Hatta sizin oranın il başkanı da sevdiğim bir kardeşim, ibrahim adı. Pardon kırklareli il başkanı o. Neyse 20küdür yıldır siyasetin içindeyim. Meclis üyeliği yöneticilik v.s yaptım. Artık çükümde olmaz liberal oldum liboş oldum. Kim ne bok yerse yesin kafasındayım herkes halinden memnun belli ki, boşa yormuşum bunca yıl kendimi artık yakaladığımı zükerim bitti mücadele işiAbi ne anlatacan ki kime ne gecen burdami paylaşıldı nette mi gördüm afyonda bi köyde 195 nufuslu oydan 1 tanesi CHP cikmista köylü kim o diye bu köyden değildir diye onu arıyordu.. siyaset desen muhalefet kazanmamak için herseyi yapıyor insanlarda bi sikinti yok herkes bana birsey olmasinda gerisi si.. değil. İstanbulda gördüğüm zaten adam afganlar war diye aksama kadar küfrediyor ama atölye işletiyor Afgan çalıştırıyor adam zamlara isyan ediyor ama hükumet suçlu değil.. örnek sadece akşam amcamla muhabbet ediyoruz acayip tayipci altın cok para oldu diyor neden acaba diyorum daha hükumet kurulmadı diyor yani wesselam alan memnun weren memnun hesabi.. ben yillarca MHP içinde bulunduğumdan siyasetten nefret ederim abi MHP ile alakali değil sadece herkes icerde kendini aklama birşeyler kırpma derdinde icerde çok paralar dönüyor çok ve kimsenin umurunda değil adam hak dan bahsediyor hak yiyor ama kendini haklı görüyor.. insanların zamaninda peygamberimizin NEFSINIZE hakim olun dediğini anlamadığı zamanlardayız.. yanlışta telaffuz etmek istemem abi birinin başına birsey gelse suan herkesin ilk aklına gelen haketmisti o deniyorsa insanlık zaten ölmüş..
boşver ya herkesin keyfi yerindeTürkiye için esselaaaaaa vakti
Dertlerden kurtulmaya geldik Alanya'ya doların artması şuan benim bi tık işime geliyo ülkede artık herkes kendi çıkarları için hareket eder haldeboşver ya herkesin keyfi yerinde
aynen kardeşim yaa bak kendi dalgana 30 olmazsa awDertlerden kurtulmaya geldik Alanya'ya doların artması şuan benim bi tık işime geliyo ülkede artık herkes kendi çıkarları için hareket eder halde
valla geliri yüksek bende oynarım bunaMatadorbetin özel oranı kazanır mı acaba ne dersin hocam? @oldschool Ekli dosyayı görüntüle 347949
GüzelMatadorbetin özel oranı kazanır mı acaba ne dersin hocam? @oldschool Ekli dosyayı görüntüle 347949
Selam kral günün güzel olsunSelam dostlar keyfiniz bol olsun