- 11,413
- 15,295
- 113
merhaba dostumSelam dostlar keyfiniz bol olsun
merhaba dostumSelam dostlar keyfiniz bol olsun
Aleyküm selamSelam dostlar keyfiniz bol olsun
Geçen akşam adana yaktı ama bu kez kazanır diye düşünüyorum sizin takım zaten fişek son maçlardavalla geliri yüksek bende oynarım buna
aynen kardeşim geliri oldukça yüksek kuponun denenir 500Geçen akşam adana yaktı ama bu kez kazanır diye düşünüyorum sizin takım zaten fişek son maçlarda
Akşam yine burada adsye sövmeden rahatça kazansak keşke 😅aynen kardeşim geliri oldukça yüksek kuponun denenir 500
Mantıklı gibi geldi banada dost,adanademir arıza yaparmı acabaaynen kardeşim geliri oldukça yüksek kuponun denenir 500
yapabilir tabi de aldığın riskin karşılığı fazlasıyla var o orandaMantıklı gibi geldi banada dost,adanademir arıza yaparmı acaba
geçen biri geldi daşdaş geçiyor yanımdakiyle koyduk mu bilmem ne, giderken de 50 tl borç istiyor anasını siktimin çocuAmaaaan bırakın doları euroyu herkes iyiiiii ıooooohhhhhhhhhh Allahımız varrr ohhhhhh. Skmde değil halkmış ezilenmiş bilmem neymiş. Köyde dedemden miras evim var otururum abi bi ufak motorsiklet alırım bahçeye de ekerim yaş dahw 24 böyle ilerler hayatım peder vefat ettikten sonra Allah gecinden versin. Kendilerni düşünsünler aptwllwr tonla borcu olan yemeğini sigarasını çalışmasa alamayacak bi birikimi olmayan 10000 tane kişi tanıyorum gt oğlanları senelerdir Reis diye bağırıyorlar seçim günleri sokaklarda. Ananızı siksinler ananızı . Acımam bu halka yansım ülke su dökenin amınakoyayım
Ve aleyküm selam dost hoşgeldinsa herkese iyi akşamlar sohbetiniz bol olsun
Aleyküm selam dostum sen de katılsa herkese iyi akşamlar sohbetiniz bol olsun
Allah başka dert vermesin derdin büyüğü sende..Beyler hiç sevmediğiniz bir kişiyle evinizde yaşarmısınız maalesef ben yaşıyorum Toki kayınbiraderin kiracı olarak oturduğu evi yıkıyor kiralık ev bulamadığı için bende kalıyor.
Kendisi iktidar partisinin büyülenmiş hastalarından biri
Soruyorum kira fiatları neden bu kadar arttı ev sahipleri yüzünden olduğunu söylüyor
Diyorumki 10 milyondan fazla sğınmacı geldi onların yüzünden arttı kabul etmiyor bazende hiç sesini çıkarmıyor bir insanın nasıl beyni bu kadar yıkanır
Diyorumki ne olursa olsun herhanbi bir şeye talep istek olursa onun değeri artar kafayı öne eğip sessiz kalıyor
Diyorumki iktidar partisi sayesinde mal mülk sahibi olsan oyunu at ama sen sürünüyorsun hala o partiyi testekliyorsun
Diyorumki mahalede iktidar partisini desteklyip evini arabasın
Diyorumki bak ben emekli olduğumda 440 lira maaş aldım çeyrek altın 28 lira idi aldığım parayla 13.5 çeyrek altın alınıyordu şimdi ise 3.5 çeyrek altın alınmıyor
Diyorumki sizin gibiler yüzünden 17 sene önce 3 pantolon 1 palto 2 mont almıştım hala onları giyiyorum benki giyinmeyi seven birisi olmama rağmen sizin gibiler yüzünden giyinemiyorum kafayı öne eğiyor susuyor
Diyorumki bayramda 15 bin lira bayram parası alıp üzerime giyecek alacaktım sizin yüzünüzden alamıyorum kafayı öne eğiyor telefonunda okey oynuyor
Diyorumki İktidar partisinden çıkarın olsa onu testekle o zaman benim sana birşey demeye hakkım yok ama sen sürünüyorsun sonra benim yanıma sğınmacı olarak geliyorsun
Hem beni fakirleştiren partiye oy atıyor hem kendini hemde beni fakirleştiriyor
Yarabbim bunun gibi yıkanmışlara zihin açıklığı ver
Dün realin oranı kapalıydı gitti 5.85 oranlı takıma yenildi dost oluyor böyle khpliklerBu emir lerini sktmn katarlilari neyin pesinde eve 1.05 oran veriyo depending alt oynadik şu hale bak
Ekli dosyayı görüntüle 347983
Yav 1.05 veriyo bütün ceyrekleri yeniliyor yeminle idda bizimle alay ediyo takımlar degilDün realin oranı kapalıydı gitti 5.85 oranlı takıma yenildi dost oluyor böyle khplikler
Öyle valla sinir sistemimiz çöktüYav 1.05 veriyo bütün ceyrekleri yeniliyor yeminle idda bizimle alay ediyo takımlar degil