- 31,888
- 13,783
- 113
Yok karddsm ben söyledm oda kırmadı qirdi ama bu arkadas şaştm kaldm cekilişte cıkmadı,qaliba bunaHshshshhshwd aga sen de yani neyi telafi etcen makineyi sen mi çalıştırıyonnsanki gideceği varmış
Yok karddsm ben söyledm oda kırmadı qirdi ama bu arkadas şaştm kaldm cekilişte cıkmadı,qaliba bunaHshshshhshwd aga sen de yani neyi telafi etcen makineyi sen mi çalıştırıyonnsanki gideceği varmış
Hgshshsssshwywywhwhsywhs Allahta seni güldürsünYok karddsm ben söyledm oda kırmadı qirdi ama bu arkadas şaştm kaldm cekilişte cıkmadı,qaliba buna
Valla şaşan,kalın 🙄😂Hgshshsssshwywywhwhsywhs Allahta seni güldürsün
Bırak spini falan anaparanla oyna sonra sorun oluyorSlotları guzel bildiğiniz sağlam site varmı ilk yatirima freespin veren falan dostlar SELAM ALEYKÜM CÜMLETEN BU ARADA
Kardeş görüyoruz sonuç olarak yazılanlarıValla şaşan,kalın 🙄😂
Nerede oynayayım dost nereye gittiysek bugüne kadar afedersin 3ün1ini aldık vallah para pul tükendi sigara parasını basacam 😃Bırak spini falan anaparanla oyna sonra sorun oluyor
Hadi sözümü yiyorım telafi etmeyeceqim ne ypcn cok merak ettm? İnsanı cileden cıkarma zorla lutfen alıntı etiket vs yazma bana birbirimizi kırmayalımKardeş görüyoruz sonuç olarak yazılanları
Bnmkini buna verin@Shellac sadece merakımdan soruyorum neden forum kuralları uygulanmadı ? Neden mesaj sayısı yeterli olmayan adamlar ödül kazandı ?
Esselaa@Shellac sadece merakımdan soruyorum neden forum kuralları uygulanmadı ? Neden mesaj sayısı yeterli olmayan adamlar ödül kazandı ?
Çekiliş olayına mutlaka ayar çekilmeli@Shellac sadece merakımdan soruyorum neden forum kuralları uygulanmadı ? Neden mesaj sayısı yeterli olmayan adamlar ödül kazandı ?
🤐🤐🤐Çekiliş olayına mutlaka ayar çekilmeli
10 l basiyon zaten ne edicen çekilişi qaq
Acelesi yok isterse atar Birgün sorun yok 200 daha attım oda gitti cikaricaz derken zararı para pul kalmadı@Redkit1990 kardeş @Aekrem e çekilişle 100 lira çıktı. Bilgin olsun. Senin zarar 170 liraydı. Bilgin olsun
Bi özelden yazarmsnAcelesi yok isterse atar Birgün sorun yok 200 daha attım oda gitti cikaricaz derken zararı para pul kalmadı
Kardeşm zorla kendine uylatmaya sövdürmeyemi calısıyorsn burada dır dr bildirim yapıp kafa şişirion nerden bilion ben o adamla iletisime qecmedqimi sırf muhattap olmayım die seni yoksaydm enqelliom smdide boş işler müdürü@Aekrem soğudun mu
Hocam dediğim gibi münakaşaya lüzum yok slot bu garantisi de yokKardeşm zorla kendine uylatmaya sövdürmeyemi calısıyorsn burada dır dr bildirim yapıp kafa şişirion nerden bilion ben o adamla iletisime qecmedqimi sırf muhattap olmayım die seni yoksaydm enqelliom smdide boş işler müdürü