- 3,152
- 1,733
- 113
@The Magician bekliyorm ver basalim yatalim fesferah
valla bunu oynarsam yine uyurum yarin is var 11 de kombine mi yapayim ozaman bir miktar basiyimTenisler geç saatteymiş uyuya kalırsın. Basketbol verelim sana.
Verdi bro.baskrt verdi tenisten iyidir tenis çok uzun suruyor@The Magician bekliyorm ver basalim yatalim fesferah
La bro sende hemen bitirelim diyosun 1 saat sonraki maça bahsi veriyorsun 😁Tenisler geç saatteymiş uyuya kalırsın. Basketbol verelim sana.
aynen kombine kafana esen miktarı atarsınvalla bunu oynarsam yine uyurum yarin is var 11 de kombine mi yapayim ozaman bir miktar basiyim
yahu nealakası Var aw zengın fakırınden sen bızden daha zengınsın 15 k 10 k catur cutur cekıyonZengin fakirin halinden anlamaz.dost
Bnde atıyorum dur az bakam maclaratamamdir verin kupon 2 mac 100 200 basalim yatacam yarin kazanc olrsa kuponu tutanlara ulasirim
Ekli dosyayı görüntüle 577151
madem 637 vardı bari bir 400 ataydın da, değseydi500 var bas geç işte canlımanyak Kemal Sunal in simidi yediği gibi parayı basiyorsun sende. 5k olsa amenna
la cirpiniyoruz iste kasa yokki işi artik fantaziye sardım nasi olsa sifirlarim diye verin oynim hadi 2 mac yazsin isteyen 100 200 basicam500 var bas geç işte canlımanyak Kemal Sunal in simidi yediği gibi parayı basiyorsun sende. 5k olsa amenna
en fakiriniz benim yazıyla sıfır, rakamla (0) TLyahu nealakası Var aw zengın fakırınden sen bızden daha zengınsın 15 k 10 k catur cutur cekıyon
Herkes kendine fakir karşıdakine zengin diyor ağabey sen Sabancı Ailesindensin ya 🤣yahu nealakası Var aw zengın fakırınden sen bızden daha zengınsın 15 k 10 k catur cutur cekıyon
Buda bnden olsuntamamdir verin kupon 2 mac 100 200 basalim yatacam yarin kazanc olrsa kuponu tutanlara ulasirim
Ekli dosyayı görüntüle 577151
yahu bır kelıme soyluyor nereye gittigini ne dedigini Kendıde bılmıyorum aklı dengesi Bozuluyor bu saatlerdeen fakiriniz benim yazıyla sıfır, rakamla (0) TL
Uyumayacaksan sana 05:00'teki kolsuzlardan söyleyeyim 2 tane itf tianjinyahu bır kelıme soyluyor nereye gittigini ne dedigini Kendıde bılmıyorum aklı dengesi Bozuluyor bu saatlerde
Essek Gibi CAlısıyoruz Ama bırakta az bucuk paramız da olsun da sürünmemi istiyorlar burada bılıyom o yavsakları Yeri geldimi İsim vererek konusucam onlarla oyle karı gıbı arkadanda konusmam kımse klavyede bulamaz benı demesın herkez ona gore azından cıkanı bılsınHerkes kendine fakir karşıdakine zengin diyor ağabey sen Sabancı Ailesindensin ya 🤣