- 1,493
- 675
- 113
Allaa alla, peki neden bana sadece bonanzada oynayabileceğim 50tl verdi🙄50 tur bonanza 10 TL verdi şaka site üye olmayın
Allaa alla, peki neden bana sadece bonanzada oynayabileceğim 50tl verdi🙄50 tur bonanza 10 TL verdi şaka site üye olmayın
Geldi mi peki100 yatırdım çevirip 320 talep verdim bekliyorum
Gelmişmidir senceGeldi mi peki
Ben sana soruyorum 😊Gelmişmidir sence
Demis ve son dedigi o olmus 😁100 yatırdım çevirip 320 talep verdim bekliyorum
Cevrim tamamlandiktan sonra 250 ye indirim yapiyorlar deneme bonusu kazancini otomatik keske cevrim tamamlamadan yatirim yapmasaydin insallah cekimde sorun yaratmazlar500 bakiyem varken 100 tl yatirim sagladim cevrimim hala devam ediyordu oyun sırasında 200 tl dustuler otomatik neden suan 300 bakiyem vat
Ne kadar aldın benim bakiye 100 tl yatirdigim dahil 500 du 300 e cektiler oyun sırasında direk çıkıp talep verdim 4 saat oldu bekliyorumSite sağlam ödeme yapıyor ben aldım 3 4 saat sonra yatırdı ama geldi sonuç olarak para
Bonanzaya girdim 50 tl bonusla bir kac kez 1 tl ile bastim sonra turbo sipinde 6,75 10 tur bastim direk freespine girdi bakiye 700 😂 sonra bana çekimde de sınır yok dediler oyuzden direk yatirfim bende iyun acik para veriyorken suanda da kabul edildi ödeme aşamasında diyorCevrim tamamlandiktan sonra 250 ye indirim yapiyorlar deneme bonusu kazancini otomatik keske cevrim tamamlamadan yatirim yapmasaydin insallah cekimde sorun yaratmazlar
Ama 300 iste neyse Allah bereket versinBonanzaya girdim 50 tl bonusla bir kac kez 1 tl ile bastim sonra turbo sipinde 6,75 10 tur bastim direk freespine girdi bakiye 700 😂 sonra bana çekimde de sınır yok dediler oyuzden direk yatirfim bende iyun acik para veriyorken suanda da kabul edildi ödeme aşamasında diyor