- 250
- 164
- 43
Gelirse dayıma 1.5 iskender kola @Mayko78
Ekli dosyalar
-
257.1 KB Görüntüleme: 42
Bol şans halil abi lamiayı bende hiç sevmemGelirse dayıma 1.5 iskender kola
Halil güneşli bir idoldür bizim nesilinBol şans halil abi lamiayı bende hiç sevmem
Bende 92 liyim bu adamla büyüdük beHalil güneşli bir idoldür bizim nesilin
Baştacı bende 95 liyim zamanımın şirretiydi halil dayim benmBende 92 liyim bu adamla büyüdük be
Bol şans canom düşünmen yeter Ciğerim ışık hızıyla gelsinGelirse dayıma 1.5 iskender kola @Mayko78
İnşallah dayım. Bu gece son geceeéeeee. Kurşunu attım bakalımBol şans canom düşünmen yeter Ciğerim ışık hızıyla gelsin
Hem sevdiriyor hem korkutuyor du o yaşlarda böyle bir karakter daha gelmedi gelmezdeBaştacı bende 95 liyim zamanımın şirretiydi halil dayim benm
Aynen reis zaman o zamana gitse keşke. Tencereyle karşılıklı yemek yerdi benim aslan dayım HALİL GÜNEŞLİHem sevdiriyor hem korkutuyor du o yaşlarda böyle bir karakter daha gelmedi gelmezde
Yeniler çok şey kaçırdı, şimdide izleyebilirler ama o yaşta ki ve o zamanların atmosferi bambaşkaydı
😀😀😀 Aynen bu konu uzar gider haydi bol şans dostummAynen reis zaman o zamana gitse keşke. Tencereyle karşılıklı yemek yerdi benim aslan dayım HALİL GÜNEŞLİ
Baştacısın reisim eyvallah. Allaha emanet😀😀😀 Aynen bu konu uzar gider haydi bol şans dostumm