Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp cano99 / Türkiye Ne Diyim Sana Türkiye

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,335
518
113
Sürpriz oysnasan gelmez hepsi tiyatro illegal de Almanya MS 0 5 oran Hollanda da ,öyle Karabağ Yener ile 3 maça 100 TL atsan 5x5x5x100 12500 alırdın düşün. Herşey tiyatro olmuş

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
625
113
Zemin ve hava şartları rakibe goreydi yenilmemiz normal
Alakası yok bok gibi futbol oynuyor milli takım. 89. Dakikada penaltı kaçırma lüksün yok senin. Ordan buralara geldi herşey. Ulke olarak hala canakkalede zaferiyle kendimizi bi bok saniyoruz mesela aradan 100 yıl gecmis. A milli takım da 2002 çeyrek finali oynadı başka hiçbir başarısı yok ve olmaz da çünkü başarı bize göre değil begenmeyip kucumsedigimiz yabancilara göre

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
825
245
43
Adam forvet siz oynatmaya yemin etmiş yeniliyoruz hala defans orta saha alıyor teknik direktör e yazar yanlış kadro ayrica

cano99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
247
162
43
kg oynasaydin şuan bu postu değil paraları sayiyordun oynuyorsunuz sonra da Türkiye ne diyim sana
Ya inanırmısın dedim ki 3.5 üst at. Lan dedim bunlar tek gol yener yada Hamdi kamp 1 yapar sonra garanti olsun dedim. Al sana garanti elimizde 2 dal kent swic kaldı biri yarım

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
975
668
93
Alakası yok bok gibi futbol oynuyor milli takım. 89. Dakikada penaltı kaçırma lüksün yok senin. Ordan buralara geldi herşey. Ulke olarak hala canakkalede zaferiyle kendimizi bi bok saniyoruz mesela aradan 100 yıl gecmis. A milli takım da 2002 çeyrek finali oynadı başka hiçbir başarısı yok ve olmaz da çünkü başarı bize göre değil begenmeyip kucumsedigimiz yabancilara göre
her zaman realist olmak lazım ülkemizin takımı tamam ama oynadığı futbol da orta da

Ekli dosyalar

Honos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
625
113
her zaman realist olmak lazım ülkemizin takımı tamam ama oynadığı futbol da orta da
La dep 1.5 üst girdim sadece 2-1 yenilirken. Bi bok olmaz ama yine 1 gol atarlar dedim.
Önceki maçta 0.5 üst dedim 20 k bastim penalti kacirdilar. Mal oğlu mal bunlar futbolu yasaklamak lazim tr ye

cano99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
247
162
43
La dep 1.5 üst girdim sadece 2-1 yenilirken. Bi bok olmaz ama yine 1 gol atarlar dedim.
Önceki maçta 0.5 üst dedim 20 k bastim penalti kacirdilar. Mal oğlu mal bunlar futbolu yasaklamak lazim tr ye
Ya insan bencilliği düşünyüor bu sefer de. Herkes kendi takımında süpermen ama bir araya gelince kendine Müslüman gibi. Bu yüzden bi yol olmuyor tüekiyeden. En güzel zamanlar 2008 di zevki heyecanı falan. Bitti artık zaten kaçaktan oynamyacam nesineden 2 3 maç sallarsam sallarım

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Ak çocukları kazma hepsi buraya kadar zaten şansa bala geldiler bu ülkeden de hiçbir sektöründen de bir cacık olmaz.