Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Capitolbet 50 TL Deneme Bonusu

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,280
113
Bu siteye bulaşmayın trend gurubun hatta trend gurubun hiçbir sitesine yatırım dahi yapmayın benim 5 k paramı ödemedi capitolbet ama ben söke söke aldım 1 ay bekledim ama aldım sonra trend gurubun 4 sitesi de benim üyeliğimi sildi 1 ay beni evrak için yalandan beklettiler lisansa şikayet edip ekran görüntüsü atınca 10.dalikada para geldi

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,083
5,766
113
deneme bonusunu öderler onun dışında para yatırılmaz zaten

Murat007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
462
128
43
millete para kazandırcam burda ama paylaşım yapmaya korkuyoruz valla iddadan daha güzel olaylar var daha kolay daha temiz

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
1,081
113
Dolanırıcı site bulaşmayın kimlik istiyor bilmem ne istiyor sene 2022 olmuş hala evrak istiyor

Esra1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
370
112
43
Bu siteye bulaşmayın trend gurubun hatta trend gurubun hiçbir sitesine yatırım dahi yapmayın benim 5 k paramı ödemedi capitolbet ama ben söke söke aldım 1 ay bekledim ama aldım sonra trend gurubun 4 sitesi de benim üyeliğimi sildi 1 ay beni evrak için yalandan beklettiler lisansa şikayet edip ekran görüntüsü atınca 10.dalikada para geldi
Oynadığın tek site olsun böyle gavatlardan deneme al kazanirsan çek birdaha uğrama ben öyle yapiyorum

Umit2107

Üye
Yeni Üye
33
6
8
Abim lisans linkini atarmisiniz 1 k yediler

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,501
887
113
Tam vericek gibiydi makaraya vurduk başaramadık

IMG_20220902_033457.jpg