Ben 50 tane kimlik attım geçersiz dökuman deyip duruyorbenim kabul ettide noldu refsiz üye olmuşum eklemediler.
Ben 50 tane kimlik attım geçersiz dökuman deyip duruyorbenim kabul ettide noldu refsiz üye olmuşum eklemediler.
Bununda olayı bu işte refsiz üye olursanız genel olarak etkinlikten faydalanamiyorsunuz ama ref. Link yasakbenim kabul ettide noldu refsiz üye olmuşum eklemediler.
Oynadığın tek site olsun böyle gavatlardan deneme al kazanirsan çek birdaha uğrama ben öyle yapiyorumBu siteye bulaşmayın trend gurubun hatta trend gurubun hiçbir sitesine yatırım dahi yapmayın benim 5 k paramı ödemedi capitolbet ama ben söke söke aldım 1 ay bekledim ama aldım sonra trend gurubun 4 sitesi de benim üyeliğimi sildi 1 ay beni evrak için yalandan beklettiler lisansa şikayet edip ekran görüntüsü atınca 10.dalikada para geldi
Sen almadın bize nasıl verecek kardes kardes hibe et parani onlar alem yapiyor paraciklarinlaKralgaming paramı ödemiyor yardım yarı yarıya 1000 tl arayın beni 0536 062 64 40
Adam haklıOynadığın tek site olsun böyle gavatlardan deneme al kazanirsan çek birdaha uğrama ben öyle yapiyorum
Abim lisans linkini atarmisiniz 1 k yedilerBu siteye bulaşmayın trend gurubun hatta trend gurubun hiçbir sitesine yatırım dahi yapmayın benim 5 k paramı ödemedi capitolbet ama ben söke söke aldım 1 ay bekledim ama aldım sonra trend gurubun 4 sitesi de benim üyeliğimi sildi 1 ay beni evrak için yalandan beklettiler lisansa şikayet edip ekran görüntüsü atınca 10.dalikada para geldi
Abim lisans linkini atarmisiniz 1 k yediler
Nasıl mesaj iletebilirim abim
dostum anlatması uzun sürer çıkacam şimdi şu linkte nasıl şikayet edeceğin detaylarıyla yazıyor oradan okuyup şikayet oluşturabilirsin https://www.sanalyer.com/genel/curacao-lisans-sikayet-1986Nasıl mesaj iletebilirim abim
Teşekkür ederim hayırlı akşamlardostum anlatması uzun sürer çıkacam şimdi şu linkte nasıl şikayet edeceğin detaylarıyla yazıyor oradan okuyup şikayet oluşturabilirsin https://www.sanalyer.com/genel/curacao-lisans-sikayet-1986
eyvTeşekkür ederim hayırlı akşamlar