- 2,558
- 988
- 113
A
Allah razi olsun kardesimHayırlı teskereler, kazasız belasız atlatırsınız umarım
Allah razi olsun kardesimHayırlı teskereler, kazasız belasız atlatırsınız umarım
Allah razi olsun kardesim sagolasinAllah a emanet ol kardeşim . Sağ salim kazasız belasız git gel
@Blue's özelden yazar mısın hocam
hayırlı tezkereler dost aman gizli mayınlara dikat et çok dikatli olAl
Allah razi olsun kardesim sagolasin
Sagol kardesim biz geri hizmetteyiz ama ne olur ne olmazhayırlı tezkereler dost aman gizli mayınlara dikat et çok dikatli ol
Sagol abi allah razi olsunSelametle git,selametle gel.Ayağına taş değmesin,hayırlı tezkereler.
Söylerim ))komutanlarina soyle suriyelileri gotursunler onlarin memleketi burda sefa sureceklerine
Allah razi olsun abi insallahSu suriyeyi boyle karistirip evlatlarimizi kardeslerimizi oralara gonderme zorunlulugunda birakanlara Allah'in laneti uzerlerinde olsun
Kardesim selamet ile git gel sen ve diger mehmetciklerimiz Allah sizi her turlu tuzakdan ve dusmanin kotulugunden korusun
Hallettik kardeşim banlandıAllah a emanet ol kardeşim . Sağ salim kazasız belasız git gel
@Blue's özelden yazar mısın hocam
Erdem abi neden cekilisleri sen yapmiyorsun ?Hallettik kardeşim banlandı
Eyvallah ben kanmam da başkasının canı yanmasınHallettik kardeşim banlandı
IHelal yav adam geri hizmetteyim diyebiliyor. Yemin ederim az boyle adamlar takdir ettim .
Hayirli tezkereler
Allah razi olsun usta sagolasinAllah yardımcın olsun kardeşim bende Viranşehir'de yaptım askerliğimi o yöreyi halkı iyi bilirim kendine dikkat et..