- 47,002
- 51,213
- 113
Herşeyi ince ayrıntısına kadar kazıdım kafaya o günü unutamıyorum 2 sene önce küfür falan serbestti ne sövmüştüm elemanayalnız sarhoş birinden istedim detayını nasıl unutmadın la Umut
Herşeyi ince ayrıntısına kadar kazıdım kafaya o günü unutamıyorum 2 sene önce küfür falan serbestti ne sövmüştüm elemanayalnız sarhoş birinden istedim detayını nasıl unutmadın la Umut
la az uzaklaştırma yemedin sen deHerşeyi ince ayrıntısına kadar kazıdım kafaya o günü unutamıyorum 2 sene önce küfür falan serbestti ne sövmüştüm elemana
Chati açsalar 1 ay varım 1 ay yokumla az uzaklaştırma yemedin sen de
sirf sen kal diye açılmıyor demek chat simdi taşlar yerine oturduChati açsalar 1 ay varım 1 ay yokum
Kıskanmasirf sen kal diye açılmıyor demek chat simdi taşlar yerine oturdu
Para koklamayi unutmaNeyse artık çavuşla ilgilenme zamanı geldi 16 saattir tık yok şunu bi tokat manyağı yapayım
Dostum konuda bikac msj okusaydin be 😁😁Allah kolaylık versin inşallah herşeyin en iyisi en güzeli seni bulur
@bahtsızbedevi anlık Bi foto at bi kağıda Umutks41 yaz resmini çek yolla helalinden 500 liran var
günaydın hocagünaydın arkadaşlar cümleten
hiç uyumadım. parasızlıktan gözüme uyku girmiyor yauvgünaydın hoca
Ne yapacan parayı hoca temel ihtiyaçların alacak kadarı olsun yeter mutlu huzurlu olmak daha önemlihiç uyumadım. parasızlıktan gözüme uyku girmiyor yauv
akşamleyin kraker aldım çubuk 50 kuruşluk. bugünlük besin kaynağım 3 öğüne bölüp yicem suylaNe yapacan parayı hoca temel ihtiyaçların alacak kadarı olsun yeter mutlu huzurlu olmak daha önemli
Üzüldüm hoca çalışmıyor musun sen burda olsaydın ekmeğimi aşımı bölüşürdüm senle öte yandan para gönderimlerine karşıyım üzülmekten başka bişey gelmiyor elimdenakşamleyin kraker aldım çubuk 50 kuruşluk. bugünlük besin kaynağım 3 öğüne bölüp yicem suyla
yav yok zaten atıcağın parada bahse gidecek :d hayatta kalacak kadar beslenıyorum. bets10 dan 40 lira gelcek onu beklıyom başkada bonus yok yav kuruduk kaldıkÜzüldüm hoca çalışmıyor musun sen burda olsaydın ekmeğimi aşımı bölüşürdüm senle öte yandan para gönderimlerine karşıyım üzülmekten başka bişey gelmiyor elimden