- 7,053
- 3,128
- 113
kral delikanlı ol da neden böyle bir konu açtığını bize anlatsana lütfenBEnde yatmıyım o zaman
kral delikanlı ol da neden böyle bir konu açtığını bize anlatsana lütfenBEnde yatmıyım o zaman
At kral bi koğuş resmide şu yazdıklarımız yüzünden rezil kepaze et biziBEnde yatmıyım o zaman
Onlar seni öldürmeden sen onları öldürArkadaşlr tefeciye borcum var öldürcekler bana bi akıl verin para istemiyorum akıl istiyorum akıl
güldürme peugeott 🤣 🤣Seviyorum senin ince ayarlı esprileri
Paparama üflesene
güldürme peugeott 🤣 🤣
kahkaha attım layn 🤣 🤣Inanmayanlar olmus alin size foto! Ondeki bahtsizbedevi kardeşim. Disko'ya gitmeden önce. Siz ne anlarsınız zor durumdan insanliktan. Anca dalga gecin. Devremmmmmm
Gitmedeki son günkü resim cidden ayıp ediyorsunuz makaranında bir adabı var
Koğuşu eve taşımış kardeşimiz
Yemin ediyorum öyle böyle kahkaha atmadım.Allah senden razı olsun kardeşim 😄Inanmayanlar olmus alin size foto! Ondeki bahtsizbedevi kardeşim. Disko'ya gitmeden önce. Siz ne anlarsınız zor durumdan insanliktan. Anca dalga gecin. Devremmmmmm
Manitadan anlık istemişimdir
Arkadaki takvimde hosgeldin 2016 yaziyo
Yani?Arkadaki takvimde hosgeldin 2016 yaziyo
Yardım istemiyorum kiBedevi g*t edersen bizi bi kanıtla birlikte ciddi yardımlar gelebilir ama kanka yalansa da açıkla la :d uyku tutmadı şu foruma bi olta atim dedim de