- 1,668
- 2,151
- 113
Boo oran enfes bence bunun kacari yok sansin bol olsun kardes
Oran gercekten cok iyi ya.yasal iddaa 1.12 vermis bu nerdeyse 4 kati ilk kez yasal iddaa ile kacak arasinda bu kdr fark gordum.dortmund halland haric as kadro rahat yenecegini ve rahat handi yapacagini dusunuyorum
Bol şans dost çok güzel oran10.000 e tamamladık şu kadroları rahat yenmesi lazım dortmundun
Defansta montero ve wellinton varsa yenerlerOran gercekten cok iyi ya.yasal iddaa 1.12 vermis bu nerdeyse 4 kati ilk kez yasal iddaa ile kacak arasinda bu kdr fark gordum.dortmund halland haric as kadro rahat yenecegini ve rahat handi yapacagini dusunuyorum
2side oynuyorlar.orana hayret ediyorum hala efsane oran vermisler cok rahat handi yapar bvb.neyse heycanla mac sonu seni tbrk etmeyi bekliycem umarim bi sacmalik olmaz 2sininde hedefsiz olmasi maci sacma bi hale getirmez umarimDefansta montero ve wellinton varsa yenerler
Şike benimde aklıma geldi de bjk nin kadrosunu şikeye ihtimalde bırakmıyor en kötü kendi kalelerine atarlardortmund şike yapıp gol atmamaya çalışsa bile, bizimkiler bir şekilde gol yer m. o sebepten iyi şanslar fln demeye gerek görmüyorum,
Tebrikler, iyi kazanç
Özel oran ama limitsiz açtılar var bu maçta birşey dönerse şaşırmamak lazimLa ozel oranmis bu yahu bende diyorum nasil bu kdr fark var.kimsede demiyor ozel oran diye 😁
Umarim bi sacmalik olmazÖzel oran ama limitsiz açtılar var bu maçta birşey dönerse şaşırmamak lazim
Olmaz sanmıyorum normal şartlarda 4.5 yememiz lazım 😁Umarim bi sacmalik olmaz