- 26,395
- 28,121
- 113
Bitti bile para 😀Hangi ara talep ettinde eklendi
Bende hemen baglandim sira hic yoktu ama talep aldik eklenecek falan dedi.
Bitti bile para 😀Hangi ara talep ettinde eklendi
Bende hemen baglandim sira hic yoktu ama talep aldik eklenecek falan dedi.
Sana hemen mi ekledi 10-15 dk sonrami dost?Bitti bile para 😀
Bendemi bir tuhaflik var anlamadim, ilk taleo edenlerdenim destekte 1 kisi bile yoktu, bana eklenmedi hala100 olarak çekilmiyormuş illa ki 200 çekmek gerekiyormuş
Reis canlı destege Ekliycen 20 tl Kırk takla attın Ablacım yazdım Hemen ekledi bilmiyom vllaSana hemen mi ekledi 10-15 dk sonrami dost?
Bugun nasil bir baht varsa hicbiri eklenmedi daha
Bende 100 yaptım çekeyim diye düşündüm çekmedim devam ettim kaybettim üzülmstm 100 u cekmedim diye 😃100 olarak çekilmiyormuş illa ki 200 çekmek gerekiyormuş
36 kırmızı bro o dediğin 26 olmasinRulet oynadım siyah ve çift olur dedim 0 geldi Tam yanında 36 vardı. Süper...
0' ın sağ veya solunda bir sayı vardı 16 mı 26 mı 36 mı kestiremedim. 26 olması lazım o zaman pardon yanlış bilgi vermişim. Ama tabi 0 gelicek ben oynadım ya başka hangi sayı gelsin ki zaten36 kırmızı bro o dediğin 26 olmasin
Yanliz degilsin dost bende uye oldum bilgileri aldi 10 dk dedi 40 dk gecdi bi daha baglandim hakkiniz yok diyip kapattilar sohbetiCanlı destekten talep edeyim dedim, sıra bekledim. SMS geldi dedim. Kullanıcı adı ve tel no sordu. Beklemenizi rica ediyorum dedi. Ve aradan 5 dakika geçti, otomatik sohbet kapandı. Sanırsam eklemeyecekler.
Hakkınız yok demesine de razıydım,direkt suratıma kapandı. Paranız olduğunda gidipte oynanacak site değil bence. Bu konuda bile böyleyseYanliz degilsin dost bende uye oldum bilgileri aldi 10 dk dedi 40 dk gecdi bi daha baglandim hakkiniz yok diyip kapattilar sohbeti
Aynen oyle dostHakkınız yok demesine de razıydım,direkt suratıma kapandı. Paranız olduğunda gidipte oynanacak site değil bence. Bu konuda bile böyleyse
Canımız sagolsun dost kendileri bilir yatirim alamazlarBana sms gelmisti numaramida verdim kisa surede eklenecek dedi 1 saat sonra baglandim hakkiniz yok dedi, gelen sms kimden geldi o zaman dedim, papagan gibi hakkınız yok diyince 1 gun gecikmeli olarak bayramlik agzimi actim... İlk defa bir canli destege kufur ettim. Madem vermeyeceksin niye sms atiyorsun