- 9,881
- 3,302
- 113
Rulet masalarının açığı var ve sen 50 100 yatırıyosun güzel hikaye.Herkes ögrenirse patlar ama dimi kardesm
Rulet masalarının açığı var ve sen 50 100 yatırıyosun güzel hikaye.Herkes ögrenirse patlar ama dimi kardesm
Kardesm yalan söylicek halim yok ben kendime yetiyorm eyvllh yorumn icin ama bunu kanitlarm sana bak acik konusuyorm kanitlarmRulet masalarının açığı var ve sen 50 100 yatırıyosun güzel hikaye.
Gerek yok kanıta sağol, bol şans.Kardesm yalan söylicek halim yok ben kendime yetiyorm eyvllh yorumn icin ama bunu kanitlarm sana bak acik konusuyorm kanitlarm
Banada güvenilir geldi aynen ni şekilde 50 TL yi bulmamız lazım😀Siteden çekim yapanların olması güzel. Demek ki güvenilir. 50 TL yi bir yerden bulacağız artık mecburen.
Niye biliyormusun banada oldu sordum dedikleri sisteme kayıtlı telefon numarası ile ko gönderilen tel aynı değil uyuşmuyor ve değişimden olmuyor go banada oldubeyler burda bana sms gelmiyo ya bu sorunu yasayan oldumu
nası düzelticez agaNiye biliyormusun banada oldu sordum dedikleri sisteme kayıtlı telefon numarası ile ko gönderilen tel aynı değil uyuşmuyor ve değişimden olmuyor go banada oldu
Yapma be bende ilk defa bu siteye yatirim yaptim nerden biliyon takipte oldugunuherkesı uyarıyorum tumbet hesapları takıpte ceza geliyor dıkkat edin
Böyle kolpalara inanıp aman diyim kasa falan vermeyin kelin ilacı olsa deneme bonusu sayfalarında gezmezBu bir kısmı al belki biraz inanmana yardimci olur😉
Benim en nefret ettigim olay dostum kumar ozguveni. Ben soyle katlarim soyle kazanieim diyenler 20 free spine kimlik selfie gonderdiler. Yani herkesin durumu belli. Ha su olabikir kasayi verirsin sansi yaver gider kazandirir cekersin bu bir olur 2 olur. Herzaman olcak seyler degil. Bunu kurumsallastirmaya calisanlar dolandiricilardirBöyle kolpalara inanıp aman diyim kasa falan vermeyin kelin ilacı olsa deneme bonusu sayfalarında gezmez
Merakettim konuyu girdim gözüme çarpınca yazmadan edemedim show yapıyo sorsan cebinde sigarası yoktur sistemi sana söliyim dostum referans linki üyeliği veren nasıl kazanıosa bunlardan senin kasabı kaybettirp kazanıo 500 1000 kasa veriyorsun söylediği sitelerde paranı yakıyo güvenilir siteler bunlar paylaştığı dahil sana kaybettirdiğinden pay alıo senin üstündenBenim en nefret ettigim olay dostum kumar ozguveni. Ben soyle katlarim soyle kazanieim diyenler 20 free spine kimlik selfie gonderdiler. Yani herkesin durumu belli. Ha su olabikir kasayi verirsin sansi yaver gider kazandirir cekersin bu bir olur 2 olur. Herzaman olcak seyler degil. Bunu kurumsallastirmaya calisanlar dolandiricilardir
papara hesabı askıya alınan var forumda tumbet yuzunden daha nelerYapma be bende ilk defa bu siteye yatirim yaptim nerden biliyon takipte oldugunu
Bes dakika surdu yatirmalari icin rahat olsunÇevrim tamam. Ödeme yaparlar mı